maanantai 14. heinäkuuta 2014

uudet tuulet puhaltaa

Empä olis uskonut, että pankkilaina takataskussa vois tuntuu näin hyvälle.
Oma on aina oma.

Muutto merkitsee mun kohdalla aikamoista vuorelle kiipeämistä. Jotenki on tosi vaikee tarttua tuumasta toimeen. Lähes mahdotonta luopua romppeista ja pakata järkevästi.

Kyllähän mä jo alotin.

Mutta homma tyssäs, kun löysin kaaoksen keskeltä Niilon pieneks jääneen töppösen.
Tuota töppöstä olinkin ettinyt,
se oli matkalla pieneksi jääneiden vaatteiden joukkoon.


Itkuhan siinä pääsi.
En tiedä johtuko se hallitsemattomasta muutto kaaoksesta vai  ylisöpön töppösen nuuskuttelemisesta?
Onko tuo muka mahtunut pari kuukautta takaperin?
Tuntuu, että pakkaan laatikoihin vauvamuistoja.
No niinhän mä oikeestaan pakkaankin,
mutta miten se voi olla mahdollista?
Justhan tuo vasta syntyi.  
Kaikki pienet on nyt vaan laitettava varastoon meneviin laatikoihin.
Tuntui se miten vaikeelta vaan, mutta onhan se ihanaa sitten uudessa kodissa nauttia järjestyksestä.

Onneksi suurinosa Niilon pakatuista tavaroista pääsee esille/käyttöön uudessa kodissakin, muutenhan tästä ei tulis yhtään mitään. 
Kaaosta katsellessa tekis mieli itse kääriytyä muuttolaatikkoon.
Sen päälle ainakin tulis kirjottaa :

"Helposti särkyvää"

Jotenki tää pojan tavaroiden hipsuttelu saa mut ihan hömelöks.

6 kommenttia:

 1. Onnea uudesta asunnosta! Muutatteko rivariin vai mihin ja onko isokin? Aaah, kauheeta utelua kun oma muuttokuume sen kun kasvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista hirmuisesti :) kolmelle hengelle sopivan kokoinen pesä. En valitettavasti halua täällä blogin puolella ihan kaikkea kertoa, tuo tuntuu niin omalta ja henkilökohtaiselta asialta tuo asunnonostaminen :) sen verran voi valaista, että haaveilu isosta rintamamies talosta heitti kuperkeikkaa, elämäntilanteeseen ei oikeen sovi tuollainen ison talon remontoiminen ja huoli korjaustöistä :)

   Poista
 2. Aika monet itkut on tullut itkettyä täälläkin kun pojan pieneksi käyneitä vaatteita laittaa varastoon. <3 Haikeaa on, mutta hyvä vaan kun kasvavat, niinhän sen kuuluu mennäkin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, ihana että lapsi kasvaa ja on terve <3 pikkuisista vaatteista en raaski edes luopua, odottakoot ne seuraavaa käyttäjää tai jos eivät seuraavaa käyttäjää saa, onhan ne ihania kultaisia muistoja :)

   Poista
 3. Onnea uudesta asunnosta! Mullakin olisi jo kova hinku päästä muuttamaan vähän isompaan, mutta mies vähän jarruttelee... Pystyn hyvin samaistumaan sun tunteisiin vaatteiden pois pakkaamisesta. Tuntuu, että neidillä kasvaa vaatekoko melkein joka toinen viikko. Niin kovin haikeaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) kyllä se asuntonäytöissä ravaaminen oli todella polttavaa, jokaisen asunnon yritti äkkiä sisustaa mielessään ja lähes jokaisessa tuli aina sellanen "no äh, ei se tää oo" - fiilis kunnes tämä yksilö tupsahti eteemme, niin jännää ! Aivan, meillä suurin osa jo 68cm käy jo pieneksi :/ ikää vasta 4kk... :D

   Poista