lauantai 20. syyskuuta 2014

infoa !

Baby Shower blogin löydät nyt myös facebookista, KLIK KLIK !

Tykkäämällä pääset seuraamaan päivittäisiä juttujamme päivitysten ja kuvien kera, lämpimästi tervetuloa.

Voi olla, että facebookkia tulee päiviteltyä päivittäin, kun tänne blogin pariin ehdin 1-2 krt viikossa. Täytyy nyt tähän väliin kiittää teitä ihania lukijoitani, en ikinä olisi uskonut että pikkuinen blogimme tavoittaa tuhat ihmistä viikossa, huippua !

Kiitos myös kaikille "linkkaa blogisi" postaukseen osallistuneille, valitettavasti en enää voi ottaa vastaan uusia blogeja luettavaksi, muuten saan tehtyä syyskuun blogi lempparit esittelyn vasta jouluna. Tartun tuohon urakkaan ensi viikon aikana, linkkauksia tuli reilut 80 kpl joten hommaa riittää.
Ja nyt suuntaan tekemään kotitekoista pizzaa (ylä kuvan) makkaroista huolimatta ja huomenna tämä mami suuntaa töihin. Ihanaa lauantaita kaikki !2 kommenttia:

 1. Löysin sun blogin iltapäivällä ihan sattumalta ja nyt olenkin sen tässä sunnuntaiaskareiden lomassa lukenut kokonaan läpi, kerralla koukkuun. :)

  Mulle tuli sun teksteistä jotenkin todella lämmin olo. Elän tällä hetkellä vähän kurjassa elämänvaiheessa ja nyt tuli hymy huulille ja muistutus siitä, että tästä selvitään. Kiitos sulle Tiiu siitä.

  Paljon iloa ja pirtsakkaa auringonpaistetta teidän syyspäiviinne, Niilo on suloinen poika! Innolla jään blogiasi seuraamaan. <3

  Terveisin,
  Emppu ex-lohjalainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, että olipas mukava kommentti. Kiva, että tykästyit blogiini ja mahtava ajatella,että juttuni on piristäneet. Tsemppiä sulle hirmuisesti ja tervetuloa :)

   Poista