maanantai 15. syyskuuta 2014

Mami 23 vee

Huh huh, johan oli yhtä juhlaa koko viikonloppu.  Kuten jo aikaisemmin kerroin meillä oli Niilon kanssa yhteiset syntymäpäivä juhlat. Lauantaina juhlimme siis kahdessa osassa,  iltapäivällä  kahviteltiin sukulaisten ja läheisten kera. Kahvittelujen ja lahjojen ihastelun jälkeen oli aika pusutella pikkumies puhki ja toivottaa mukavaa yökylä reissua isovanhempien luona.

Kyllä sitä taas tunsi pienen piston sydämessään, kun ikkunasta Niilolle vilkutin, mutta pidän edelleen hyvin tärkeänä viettää aikaa ystävien kanssa. Olla hetkeksi joku muu kuin kakkavaipan vaihtaja, lohduttaja, kodinhoitaja sekä lelun heiton maalitaulu.

Illalla oli siis aika laittaa menovaihde päälle, pistää bilevermeet niskaan ja juhlistaa ryppyjäni parhaiden ystävien kera..Aion siis ohitella ja astun ekana meistä synttärisankareista ruudulle.Suuri kiitos kaikille kanssani juhlijoille sekä onnittelijoille, ilta oli erittäin onnistunut.
Ehkä multa löytyy jo jopa se ensimmäinen ikäryppykin, mutta se ei menoa haittaa.
Edelleen siis kannatan nuorena äidiksi ryhtymistä, kyllä sitä menojalkaa pääsee tanssittamaan tanssilattioille äitinäkin.

Vaikka mä illan aikana useasti painoinkin puhelimen kotinäppäintä, nähdäkseni taustakuvan hymyilevästä Niilosta, kuvan katseleminen ei saanut aikaan pistoa sydämessä vaan kasvoille ilmestyi valtava hymy sekä ajatus, että mä todella olen onnistunut elämässä. Oon luonnut jotain niin uskomattoman ihanaa, etten osaa sitä sanoiksi pukea. Ja samalla pystynyt olemaan äiti sekä ystävä.
Säilyttämään ihania naisia elämässäni, erilaisesta elämäntilanteesta huolimatta.
Kasnoin siinä oli tunnelmia illan juhlista, täytyy jättää ensi kertaan nuo kahvikutsujen kuvat ja pikkumiehen suloiset puolivuotis lahjat, muuten olisi tullut kilometrin pituinen postaus.


9 kommenttia:

 1. voi kuinka kaunis äiti sä oletkaan :)) onneksi löysin sun blogin sun ig.stä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja mukavaa, että löysit tänne :) !

   Poista
 2. Ihanaa miten olet päässyt juhlimaan syndejä ja vähän tuulettumaan. Se tekee kyllä tosi hyvää vauva arjen keskellä <3 Olet kyllä niin kaunis mama <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta, olin kyllä niin tuon illan tarpeessa :) Kiitos ihana Tania, jälleen kerran kehuista <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! Jos olit tarkka niin vaihtelin koruja ja jakkuja pitkin iltaan kun en osannut taas päättää :D

   Poista
 4. Ai miten kaunis oletkaan, minäkin niin nautin, kun välillä pääsee tuulettumaan ihan itsekseen ystävien kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Paula :) kyllä, ihanaa kun pääsee tuulettumaan!

   Poista