torstai 11. syyskuuta 2014

Paljon onnea puolivuotiaalle

Tänään hymypoikamme Niilo täytti puolivuotta, aivan uskomatonta miten nopeasti aika kuluu.Onko tuo suloinen karamellitukka jo todella puolivuotias?

Meidän perheessä on aina ollut tapana juhlistaa pieniäkin juhlapäiviä. Oli sitten jouluaatto tai vaikkapa nimipäivä, on hauska kokoontua porukalla ja muistaa pienellä lahjalla. Eli meillä ehdottomasti tänään aamulla avattiin pieni paketti, puolivuotispäivän kunniaksi.

Mietin kauan mitä hankisimme pienelle pojallemme lahjaksi. Lähiviikkoina on tullut osteltua vaatteita, turvaistuinta ja vaikka mitä. Mutta kaikki hankinnat ovat olleet sellaisia, mistä Niilo tuskin vielä mitään oikein tajuaa. Nyt ehdottomasti halusimme hankkia jotain, mikä saa Niilon silmät loistamaan onnesta. Ja siinä kyllä onnistuimme!

No mitäs sieltä paketista paljastuikaan?


Sophie the Giraffe keinuva helistin, kolmas kirahvi Niilon kokoelmaan.
Ristiäislahjana Niilo sai isomummilta kaksi erilaista purulelua Sophie the Giraffe - sarjasta ja nuo lelut on ollut pojan ykkössuosikkeja, 3 kuukauden iästä lähtien. Ne siis kulkevat automatkalla, kauppareissulla, kylvyssä sekä  tottakai myös yökylä repussa, aina.

Näitä leluja voin todella suositella, ne ovat 100% luonnonkumia ja käsin maalattuja elintarvikepohjaisilla maaleilla.  Meillä ainakin hymyillään kirahvin pehmeät jalat suussa jokainen päivä, selvästi helpottaa kutiseviin ikeniin ja hieman voimakkaammin kun puristaa, kirahvi vinkaisee söpösti.Olin hieman ihmeissäni ristiäisten jälkeen purulelujen paketteja tutkiessa, kun niissä niin kovasti kehuttiin lelua maasta taivaisiin, mutta nyt en enää yhtään ihmettele miksi. Niilo selkeästi tunnistaa nuo lelut muiden joukosta. Niissä on oma tuoksunsa, luonnonkumin vuoksi ja mukava materiaali mistä saa helposti napakan otteen. Ja mikä parasta, ne selvästi tuntuvat hyvälle suussa.

Saa nähdä ihastuuko Niilo yhtä paljon keinuvaan helistimeen, taitaa nuo puruversiot silti pysyä ykkösenä. Onko teidän vauvat jo rakastuneet Sophieen?
Saa nähdä saanko itse avata paketin aamulla, täytän siis huomenna 23 vuotta. Viikonloppuna olisi siis tiedossa yhdistetyt synttärikahvit kera sukulaisten, kummien ja ystävien. Ja illalla juhlistamme synttäreitäni parhaiden ystävien kesken, ihanaa. Seuraavaksi siis blogin puolella luvassa synttärihumua.

Hauskaa viikonloppua kaikille, palaillaan ensi viikon alussa. 


14 kommenttia:

 1. Onnea Niilolle!<3 Pakko kysyä. Mistä noin ihanan helistin version löytää tuosta sophie the giraffesta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niilo kiittää <3 tuo ostettiin Sellosta, vauvatalo Johannasta.

   Poista
 2. Vaikka tuosta pienestä pojasta ei näekkään muuta kuin oranssintukan ja ihanat lapsenpyöreät posket on hän onnistunut valaisemaan minun päiväni. Miten lapsi voikaan olla niin kaunis ja jopa "kasvottomana" huokuu selkeästi onnea ja tyytyväisyyttä.
  Paljon Onnea molemmille =)

  VastaaPoista
 3. Onnea Niilolle ja äitille :) !

  VastaaPoista
 4. Onnea puolivuotiaalle suloiselle poitsulle ja sinulle myöskin synttäreiden johdosta! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea pienelle <3 ja äidille kans =)))

  VastaaPoista