maanantai 6. lokakuuta 2014

Kuolalappujen kingi

"Kuola Kallen" äitinä olen kiikuttanut kotiin yhtä jos toista kuolalappua. Aamusta iltaan sai olla pesemässä ja kuivattelemassa kuolalappuja sekä pika pesemässä niitä ovesta ulos lähtiessä, ärsyttävää.

Niitä tuntui roikkuvan kuivumassa pyykinkuivaustelineen lisäksi rappusten kaiteissa, tuolien selkänojilla, ovenkahvoissa ja pinnasängyn laidalla. Kesällä jopa roikottelin niitä avonaisesta auton ikkunasta, että perille päästessä poika olisi hetken edes kuivana.

Lähdettiin me sitten kauppaan tai kyläreissulle, hoitolaukkuun piti survota kasa kuolalappuja, muuten oltiin bodyn paidankaulukset sekä rinnus märkänä niin, että jopa pikkumiestä alkoi märkä paita vaivaamaan, kukapa nyt viihtyisi ihoon tarttuneessa paidassa? Tuskin kukaan. Vihdoin tuo kuolalappujen kanssa hössöttäminen on ohitse. Niin ja tottakai sitä pyykkiäkin tuli entistä enemmän, kun bodeja kului keskimäärin se 4 kappaletta päivässä.

Nämä kuolalaput ovat ehdottomasti ylitse muiden, kyseessä on siis muutenkin rakastamani Elodie Details - merkki. Kuolappujen kingiksi näitä en ihan turhaan nimitä, nimittäin lapuissa on DRY BIB- ominaisuus, eli ne ovat vedenkestäviä. Aamusta iltaan pysyy paidan kaulukset ja rinnus kuivana, kuola ei siis imeydy lapun lävitse paitaan. Pärjätään niiden kymmenien lappujen sijasta vain YHDELLÄ lapulla kokonainen päivä, ihan huippua.

Tämä kuolalappu on siis hieman kalliimpi kuin nipullinen kuolalappuja vaikkapa H&M:ssä, mutta muutama laadukas korvaa ne kymmenet surkeammat. Meillä ainakin nämä ovat päivittäisessä käytössä, satunaisesti käytetään enää muiden valmistajien lappuja.
Onhan ne nyt tyylikkäämpiä, kun muutama näistä edellisistä kammotuksista, ei siis tule ikävä vanhoja lappuja ulkonäkönsä eikä käytännön kannalta.

Ja voin paljastaa, että eilen päätin katsella (taas) muutaman nettikaupan lävitse jos löytäisin itselleni uuden toppatakin talveksi. No arvatkaapas vaan kuinka kävi? Eksyin lastentarvike kauppoihin ja kuinkas ollakkaan Elodie Details hotkaisi taas mun rahat,pakettia odotellessa.

Oletteko muuten huomanneet, että jopa Prismat ovat ottaneet Elodie Detailsia valikoimiinsa? Itse olen törmännyt tutteihin sekä vaunujen sadesuojiin.

Mahtavaa viikkoa, toivottavasti syyssateista ja kuolaavista vauvoista huolimatta pysytään kuivana!

2 kommenttia:

  1. meillä taasen raskausaikana hankittiin muutamat kuolalaput mutta tuolla ne lojuvat kaapinperukoilla kun ei neiti oikein kuolaakkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ouuuu, meillä siis kuolataan teidänkin edestä :D

      Poista