tiistai 11. marraskuuta 2014

minäkö, kaksplussalainen?

Elämässä on tullut yhden jos toisenkin kerran kokeiltua kepillä jäätä. Tein sen myös kuukausi takaperin, kun huomasin kaksplussan hakevan uusia bloggaajia heidän uudistuneeseen blogi- yhteisöönsä. Hetkeäkään miettimättä, laitoin hakemuksen menemään.

Ja sielä se nyt on, KAKSPLUSSAN- yhteisössä. Minun pikkuruinen Baby Showerini !  

Uskomatonta, mutta totta. Blogillani on nyt koti, blogikoti Kaksplussalla. Tällä hetkellä onnistumisen tunne virtaa päästä varpaisiin ja motivaatio blogia kohtaan on huipussaan.

Ihan huippua, kerrankin uskoin itseeni ja uskalsin rohkeasti lähteä kurkottelemaan kohti haaveita.

Kiitos teille ihanille lukijoilleni, jotka olette positiivisella asenteellanne saanut minut avaamaan bloggerin aina uudelleen ja uudelleen. Ilman teidän kannustusta ja aktiivisuuttanne Baby Shower blogini olisi jäänyt pelkästään "henkilökohtaiseksi" odotusajan päiväkirjaksi, niin kuin alussa oli tarkoitus.
 
Blogini jatkaa normaalisti täällä bloggerin kirjoitusalustalla, mutta sen lisäksi löydät sen tästä päivästä lähtien kaksplus osoitteestani . Eli blogini päivittyy sekä bloggerissa, että kaksplussalla. Täältä löydät meidät kaikki kaksplussalaiset niin portaalibloggaajat kuin myös meidät uudet blogiyhteisön jäsenet. Osa onkin jo varmasti perheblogeista tykkääville tuttuja.

Jihuuu!  Nyt kun on motivaatio huipussaa, uskaltaisin jopa luvata tiheämpää postaustahtia.

7 kommenttia: