sunnuntai 2. marraskuuta 2014

UUSI BANNERI

Jeps, nyt oli aika päivittää banneria. Olen kokoajan kirjoittanut enemmän ja enemmän äitiydestä.
Päätin, että oman lapseni sijasta banneria "koristaa" tästä päivästä lähtien oma nassu, minähän olen se kuka täällä blogissa äänessä on.

Blogistani ei siis jatkossakaan tule löytymään lapseni neuvola tietoja vaan rehellisiä ajatuksia äidin näkökulmasta neuvolareissulta ja sitä rataa. Olen myös miettinyt blogilleni uutta nimeä, sillä nykyinen nimi voi hieman hämätä. Täällä ei tosiaan vauva suihkuilla postauksesta toiseen vaan pohditaan asioita äidin näkökulmasta. Toistaiseksi päädyin vain lisäämään tuon pienen mausteen "blogi äitiydestä". Katsotaan jos joku osuva nimi päätyisi kielen päähän sitten joskus.

Miten itsekriittinen ihminen voikaan olla? Olin painamassa kaikkia kuvia katsellessani nappulaa "roskakoriin", mutta päädyin katselemaan niitä uudelleen ja uudelleen. Tuntuu, että liiallinen itsekriittisyys ajaa minut välillä hermoromahduksen partaalle. No, onneksi päädyin katselemaan kuvia uudelleen ja löysinkin nopeasti suosikkini. Valokuvan missä hymyilen hieman ujommin, kuin livenä minut tavatessa. Mutta tuollainen minä olen, aito itseni.

Tällaisen minä nyt sitten valitsin, mitäs olette mieltä?


18 kommenttia:

 1. Oo!! Tosi hyvää jälkeä! Kaunokainen! <3

  VastaaPoista
 2. Tämä uusi on kyllä tosi ihana ja tuo kuva on hirmuisen kaunis sinusta :) ! Omien kuvien suhteen tulee oltua aina todella itsekriittinen ja kaikista löytyy aina jotain vikaa. Itseäni alkaa aina varsinkin bannerissa oleva kuva jollain tavalla häiritsemään, kun sitä tulee joka päivä katsottua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo katsotaan kuinka kauan tuota jaksan kattella, mutta tässä vaiheessa kun ollaan jo marraskuussa uskallan luvata, että ainakin tämän vuoden loppuun pidän ;)

   Poista
 3. Ihan tosi kaunis kuva ja banneri! <3

  VastaaPoista
 4. tosi freesi banneri ja aaaivan mahottoman kaunis kuva susta :)

  VastaaPoista
 5. Toi banneri on tosi hyvä ja kaunis kuva sinusta :)

  VastaaPoista
 6. Ihana kuva susta, ja tosi onnistunu banneri :)

  VastaaPoista
 7. On kyllä raikkaan näköinen, ja aivan mielettömän hyvä kuva susta. Sä olet kyllä upea ilmestys!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään just raikkauden takia. Kiitoksia hirmuisesti<3

   Poista
 8. Kaunis, raikas banneri. Sopii hyvin blogiisi :)

  VastaaPoista