perjantai 30. tammikuuta 2015

iiks, huomenna on kaksplusblogipäivä!


Vaatteet valittuna, kamera ladattuna, muistikortille raivattu tilaa ja pientä jännitystä havaittavissa. Huomenna auton nokka suuntaa kohti Helsinkiä. Helsingissä odottaa kauan odotettu kaksplusblogipäivä!

Jännityksen lisäksi ilmassa on odotusta ja innostusta. Masussa möyrivät perhoset johtuvat varmasti siitä, että en ole koskaan osallistunut tämän tyylisiin tapahtumiin. Mahtavaa, että bloggauksestani tuli näinkin suuri osa elämääni ja tämän harrastuksen mukana olen saanut monen monta olkapäätä nojattavaksi.
Vastassa on monen monta tuttua kasvoa perheblogien puolelta, mutta onhan aivan erilaista tavata heitä kasvotusten vaikka kommentteja kommenttiboxissa on tullutkin suurimman osan kanssa vaihdeltuakin. Aivan mahtava tavata tyttösiä ihan oikeassakin maailmassa!

Kolmekymmentä osallistujaa, kaikilla omat näkemyksenä asioihin, kaikilla sydämissään äitiys ja se tärkein, kaikilla sama intohimon kohde BLOGGAUS! Kerrankin vastassa sellainen porukka kuka ei katso kieroon jos vähän kuvailet selfietä tai nappaat sata kuvaa skumppalasista.  Uskoisin, että belfiekään ei tuota porukkaa hätkäytä !

Vielä iltasella hiusvärit päähän ja katsotaan mikä röllipeikko täältä kuorituu, parin kuukauden sotkunuttura-lookin takaa. Päälleni heitän sitten joulunjälkeisistä alennuksista bongattuja lemppareitani. Mustavalkoinen asuste toimii mielestäni asukriisin keskellä aina, joten tälläkin kertaa perus setillä eteenpäin mennään.
Kiva pukea jotain uutta ja omaa silmää miellyttävää, sillä tuossa naislaumassa kyllä kameran salamavalot välkkyvät!

Täältä Lohjalta nappaan matkaani mukaan Ollie blogin Sallan, voinpahan hädän hetkellä napata vaikka sitten tuttua ystävääni kädestä jos alkaa käydä jännäksi. Eiköhän päivästä tule huippu, ja yölläkään ei tarvitse pimeää pelätä kun jaan hotellihuoneen Sallan kanssa.

Toivotaan tästä päivästä onnistunutta ja toivottavasti te lukijatkin odottelette innolla kuvia ja kuulumisia tapahtumasta, sillä niitä on luvassa. Lukijana päivää voit seurailla instagramissa #KPBP ja #kaksplusblogipäivä.  Tapahtumassa on mukana monen monta mahtavaa yhteistyökumppania, jotka tekevät päivästä vieläkin spesiaalimman!

 Mahtavaa viikonloppua kaikille Baby Showerin lukijoille! Tämän mamman lauantaista tulee pitkästä aikaa erilainen, ja olenkin sen ansainnut vauva-arjen keskelle.


12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Mulla on myös mustavalkoista päällä. :) Jännittää, en oo nähnyt ketään teistä livenä!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toi väri toimii aina, kattelin kaikkia värikkäitäkin mut nää tuntuu hyviltä :) kiva nähdä! Onneksi meillä on ne nimikyltit niin ei tuu noloja nimi sekaannuksia :D

   Poista
 2. Nauti täysin rinnoin huomisesta! <3 Ihana olis päästä mukaan tollasiin, mutta tämä blogiharrastus on vasta niin alussa että noista saa vain haaveilla :) Ja bloggaamallahan sitä oppii bloggamaan! Kirjoitukset ehkä vähän tönkköjä vielä, aiheita ei oikein meinaa keksiä, mut JO NYT olen saanut monta uutta ystävää blogimaailmasta.
  Ihan rupes naurattamaan tuo lause että "Uskoisin, että belfiekään ei tuota porukkaa hätkäytä !" :'D Totta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyy heti sanoa, että tähän kaksplussan blogiyhteisöön ei ollut kriteerinä iso blogi eikä suuret lukijamäärät, jokaiselle annettiin mahdollisuus siis hakea mukaan :) eli en todellakaan pidä itseäni sen erikoisempana bloggajana kuin esim.sinä. Minulla oli vain tuuria matkassa, että pääsin mukaan:) toki yhteisö on tuonut lukijoita ja kommentteja satelee kiitettävästi.

   Hahah, aattelin et onkohan se nyt vähän huono läppä :D no sinuun uppos ainakin! ;)

   Nautin huomisesta ja tulen sitten kertomaan juttuja päivästä! <3

   Poista
 3. NAUTI :)<3. Ihanaa iltaa sinne kaikille :)!

  VastaaPoista
 4. Oii nautihhan oikeen kunnolla <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Super odottavainen fiilis, toivotavasti onnistunut päivä :)<3

   Poista
 5. Jotenkin repesin tolle belfie-jutulle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, en tiiä mistä mä sen nyt tohon väliin heitin :DD

   Poista