sunnuntai 1. helmikuuta 2015

blogipäivän-LOOK !


Blogipäivän kunniaksi tuli napattua pitkästä aikaa kunnollisia kuvia tämän äidin lookista.
Mulle  kunnolliset kuvat meinaa sellaisia missä vähän kohottaa leukaansa ja oikoo ryhtiään.
Vääntelee naamansa, huitoo käsillään sekä pokan pettäessä pörröttää tukkansa ja peukuttaa kameralle.  Niin ja loppuun vielä totean ”joo ihan sama, olkoot millaisia on” .

No tällaisia ne räpsyt sitten olivat. Tämän näköisenä oltiin siis liikenteessä kunnes luonnonvoimat päättivät puuttua peliin. Tukka kastui niin, että suoristamisesta ei ollut tietoakaan. Perjantai illalla hätäisesti huitaistu hiusväri valui pitkin valkoista paitaa.

Lumisateen hyökkäystä huolimatta oli kiva pitkästä aikaa panostaa. Olla jakku päällä ja tummemmassa meikissä. Ja kyllä korkojenkin pitämisestä on ihan liian kauan aikaa. Huomennahan taas se maanantai kutsuu ja sehän ei muuta voi tarkoittaa kuin sotkunutturaa ja lökäpöksyjä. Tuo kotiäidin-look alkaakin jo olla niin kotoisa, näin vuoden kotona olemisen jälkeen.

Toivotan kaikille kauniita unia ja pliis kaktus häivy kurkustani, jotta voin tulla kertomaan heti huomenissa lisää päivästämme.


25 kommenttia:

 1. ton näköisenä mä nään sut aina :D hyvältä näytit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heiii mä toivon että ne masukuvat mitä otin niin vilkkusi jossain, tykkäsin nii kovast! Sä myös!

   Poista
 2. Voooiii, ku oot niin nättinä Tiitu! :)

  VastaaPoista
 3. Millä värillä olet värjännyt hiuksesi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti näkyy edellisessä postauksessa, loreal feria sävy 6.66 :)

   Poista
 4. Voi miten kaunis, ja ihana asu! :))

  VastaaPoista
 5. Oi, kauniina olet ollut! Putte Possun sanoin, oi jospa oisin saanut olla mukana.. Harmi kun en tällä kertaa päässyt osallistumaan, tuo päivä vaikutti niin kivalta :)

  VastaaPoista
 6. Mikä kotiäiti-look?? Aina näytät tuolta! :) -Laura N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehe, laura!!! En mä nyt tuon näköisenä kotona hengaile ;)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Ihana piristys meri! Täällä ollaan kovassa kuumeessa ja kaikki muutkin taudit kestettävänä :/ kiitos <3

   Poista
 8. Ihailen sua tosi paljon! Sanoin poikaystävällekki, että tuomonen äiti mä haluan olla. Oot kaunis ja sulla on muutakin elämää kuin kotiäitinä oleminen (mä en halua jäädä vain kotia jumittaan :D) Oot upea äiti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, olipas mukavasti sanottu:) mukava kuulla, että minusta saa hyvä äiti kuvan, parhaani yritän. Lapsi on mulle kaikki kaikessa, mutta kovasti yritän pitää ns. sen kaiken muunkin elämässä elossa :) kiitos vielä sinulle <3

   Poista
 9. Vau, sä oot kyllä niin upea äiti että kateus iskee!! Hyvä, ku itse edes jaksaa silloin panostaa kun harvoin ulos pääsee tuulettumaan ilman Amaa. No toivotaan, että tästä lähtien sitäkin tapahtuu enemmän, kun tytön kanssa kaksin muuten kotipaikkakunnalleni, jossa tuki verkostoni asuu :) tai siis nyt ollaan jo asuttu täällä la asti, mutta vielä ei uutta omaa kotia ole :D

  VastaaPoista