keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

LUKIJAN TOIVE- postaussarja alkaa !

Vaikka postaustahtini on huomattavasti parantunut (kai tekin olette sen huomanneet?)  On silti tullut aika huhuilla teidän lukijoiden perään. Olen risteyksessä, enkä osaa päättää kumpaa reittiä lähden kulkemaan. Höpöttelisinkö omiani vai antaisinko teille lukijoilleni mahdollisuuden esittää toiveita?

En osannut päättää, joten jatketaan eteenpäin molempien kanssa. Nyt on siis vuorossa blogihistoriani toinen kysymyspostaus, joten kysykäähän kaikkea mitä mieleen juolahtaa asiallisuuden rajoissa tietysti, suodatin ei siis katoa minnekkään vaikka vapaat kädet teille nyt annankin. Ja jos ei ole mitään kysyttävää niin heittäkää ideoita, eiks jep?

Omassa päässäkin on monta ideaa, mutta onko jotain mikä kiinnostaisi teitä lukijoita erityisesti?
Koko kevään olisi tarkoitus kerran viikossa toteuttaa lukijan toive- otsikolla kulkeva postaus, joten ei muuta, kun kyselemään.


Toivottavasti teiltä löytyy kysyttävää ja ideoita! Kaikki otetaan vastaan ja käyttäkää mielikuvitusta sekä auttakaa eksynyttä bloggaajaa.

p.s pojan huonetta ja sen esittelyä onkin kovasti toivottu, malttakaahan vielä hetki. Niin ja kiitos kaikki kommentoijat, ihanaa että jaksatte pitää tätä blogia pystyssä.

- Tiia

18 kommenttia:

 1. Olisi kiva lukea mielipiteitä eri lastenvaatemerkeistä. Siis tyyliin plussia ja miinuksia. :) I

  VastaaPoista
 2. Kerro postauksessa miten teen vuosi on sujunut. Mikä oli haastavaa, mikä yllätti, oliko joku erityisen ihanaa, teitkö asioita niinkuin olit ennen vauvaa suunnitellut(jos olit siis), koitko että vuosi oli onnistunut? :)

  VastaaPoista
 3. Vauvavuoden yhteenveto!

  VastaaPoista
 4. oliko sulla jotain ajatuksia "minä en ainakaan ikinä.." ja mitkä on toteutunu ja mitkä ei?

  VastaaPoista
 5. Koti/sisustus postaukset kiinnostaa ! Lisäksi ihan perus kuulumiset tai päivä kuvina jutut on kivoja :) Tietty lastenvaatteisiin liittyvä kiinnostaa myös :)

  VastaaPoista
 6. Koira lapsiperheessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tätä on jo joskus aikoja sittenkin toivottu:) toteutan, kiitos!

   Poista
 7. Mitkä ensiaskel teillä on?:)

  VastaaPoista
 8. tee sellai postaus jossa oot nuorena. Milla oot ollu tms?

  VastaaPoista
 9. Tuleeko postausta niilon 1 vee lahjoista :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tänään oli tarkoitus mutta lähdin yllättäen ikeaan kaverin kanssa :) ensi viikolla, toivotaan et huomen ehdin :)

   Poista