tiistai 3. maaliskuuta 2015

tammikuinen blogipäivä


Mä suunnittelin vähän lykkääväni kertomusta blogipäivästä, sillä nuo jotkut blogi kollegoistani on niin super nopeita tekstiensä kanssa. Ajattelin, että en samaan ryysikseen julkaise mutta eihän tämä nyt mennyt niin kuin strömsössä. Nyt mennään jo maaliskuussa ja täällä edelleen mennään tammikuisissa tunnelmissa, no parempi myöhään kun ei milloinkaan.

Blogipäivä oli onnistunut ja oli mahtava saada kasvoja lukemilleen teksteille. Pöydät notkuivat herkkuja ja saimme kassikaupalla kaikkea kivaa. Moni teistä on varmaankin jo lukenut kassien sisällöstä ja blogipäivän kulusta muista kaksplus blogiyhteisön blogeista?

Päivään kuului lastenvaatteiden ihailua, ihonhoitojuttuja sekä herkuttelua. Voiko parempaa olla? Ympärillä bloggaajia ja ilmassa iloinen tunnelma. Itse ainakin tuli tykitettyä instagramia lupauksieni mukaan, toivottavasti teidän lukijoiden oli kiva seurailla sieltä päivääni? (jos joku lukijoistani ei vielä instagramiani seuraile niin käy laittamassa seuraamispyyntö @tiitukatriina)Mikä voisikaan olla parempaa ravintolassa herkuttelun sekä lumipyryssä seikkailemisen jälkeen, kun sängylle heittäytyminen? No, näinhän me teimme Sallan kanssa. Vaikka suunnitteilla oli nukkua hyvät yö unet hiljaisuudessa valkoisissa lakanoissa juttumme venyivät pitkälle yöhön ja nukuttuja tunteja tuli vain muutama. Tästä voimme syyttää kyllä vain itseämme, olisi ollut nimittäin hyvät puitteet nukkua kokonainen yö. 

Emme jaksaneet jatkaa Helsingin yöhön ohjelmantäyteisen päivän jälkeen ja odottihan työmaakin seuraavana päivänä minua. Söimme siis lähikaupasta haettuja herkkuja ja rupattelimme. Suunnittelimme aamulla suuntaavamne  My miracle x girl blogin Eveliinan sekä Aadan kanssa herkku aamiaiselle, mutta heräsimme hieman liian myöhään. Kämäiset huoltoasema sämpylät kourissamme suuntasimme kohti lohjaa, se niistä croisanteista ja kermavaahto kaakaoista.
Hotellihuoneemme oli erittäin siisti ja rauhallinen, joten pidän ehdottomasti korvan takana jos on tarvetta yöpymiseen Helsingin suunnalla. Tuo on myös oivallinen paikka lapsiperheille sillä huoneisiin on saatavilla retkisänky sekä syöttötuoli. Hmmm... pitäisiköhän sitä vaihtaa kotiinkin ne kuuluisat valkoiset lakanat? Jotenkin tuo hotellin sänky tuntui niin mukavalle, lyhkäisistä unista huolimatta. Suuren suuri kiitos majoituksesta Forenom Pop- Up hotel Helsinki !
Niin ja suurin kiitos kaikille bloggaajille, oli kiva tavata.  Tälläisia tapaamisia lisää!


5 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi mukavalta ja muiden bloggareiden tapaaminen on aina huippua! Mukava nähdä livenä ne keiden blogeja lukenut pitkään :) Ihanan iso porukka ollut ja nuo tarjoilut näyttää täydellisiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi mukava nähdä kaikkia ja osittain jopa harmitti, kun "vapaata aikaa" ei ollut hirveesti ohjelmanumeroiden välissä että olisi kaikkien kanssa päässyt rupattelemaan. Mutta aivan upean työn ja mahtavan päivän järkkäilijät olivat saanneet aikaiseksi.

   Ja nuo herkut, ah! En voi katsoo kuvaa, oon dieetillä tällä hetkellä :D tuolloin en todellakaan ollut..

   Poista
 2. Voiei mitä ihania kuvia :D aws ! Oli ihana päivä ( en jaksanu lukee tekstiä) selasin nopee kuvat ja nyt nukkuu. Toivottavasti tää kommentti tulee oikeella tilillä no eve tässä hei ( my miracle x girl) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot söpönä kaikissa! Hahah, ihana kyllä tuli ihan sun omalla nimellä tää kommentti. Kauniita unia <3

   Poista
 3. Ooi näyttääpä hyvältä :)) kaikki bloggaajatapaamiset on niin kivoja :)

  VastaaPoista