sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

hyvästi Baby Shower , mutta mitä jatkossa?

Blogini sai marraskuussa 2013 nimensä yllätysvauvan tuoman shokin mukana. Pian järkytys muuttui onneksi ja tajusin, että jokainen maailmaan syntyvä lapsi on juhlan arvoinen. Sanasta juhla ja vauva muovautui sitten nimi Baby Shower, joka toimi hyvin blogini nimenä odotus sekä vauva-ajan.

Mutta nyt viime aikoina Baby Shower nimi on ahdistanut, sillä eihän perheessä ole enää vauvaakaan? Kirjoitan useammin äitiydestä, kuin lapsestamme. Vauvasta on kasvanut taapero, blogini on kasvanut suuremmaksi pienestä raskauden aikaisesta päiväkirjamaisuudestaan ja tulin siihen tulokseen, että aion sanoa hyvästi Baby Showerille. Mutta en suinkaan lopeta bloggausta vaan

tässä se nyt sitten tulee, blogini uusi nimi :
Yksinkertaisesti ihan vain tiitukatriina. Jos tiitukatriina täytyisi laittaa pähkinänkuoreen kolmella sanalla, nuo sanat olisivat äiti, avovaimo sekä ystävä. Eli tuo kaikki mistä elämäni tällä hetkellä koostuu

Blogini muutokset tulee näkymään pikku hiljaa kaikissa some-kanavissani. Instagram jatkaa tietysti omalla nimellän @tiitukatriina, siltähän uusi blogin nimeni on napattu. Facebookista, et siis pian enää löydä Baby Showeria. Lukijana sinun ei tarvitse huolehtia muutoksista, sillä kaikki some-kanavani pysyvät samana, nimi vain tulee vaihtumaan.

Jos luet blogiani kaksplussan osoitteeni kautta, muutokset tulee näkymään siellä hieman myöhemmin. Tämä johtunee tekniikasta, mutta bloggerissa täytyisi tästä lähtien esiintyä uuden nimen kera.

Uuden bannerin nappasi taidokas valokuvaaja Oi siskoni mun    blogin kirjoittaja Annina. Tarkoitus oli vain kuvata kaksplusblogipäivän asua, mutta kas siitähän tuli kiva ja näin ollen se saa koristaa blogiani uuden nimen kera.

Uusi alku ja uudet kujeet, niinhän sitä tupataan sanomaan. Suuri kivi vierähtää harteiltani heti, kun julkaisen tämän postauksen. Voin vihdoin jatkaa rakasta harrastustani ilman nimeen tuomaa ahdistusta.

Toivottavasti te ihanat Baby Showerin lukijat jatkatte myös tiitukatriinan matkassa?

22 kommenttia:

 1. Apua ku mun sydän jätti varmaan muutaman lyönnin välistä ku luin tuon hyvästi sanan ennen ku klikkasin itteni tänne sivuille :D Täällä pysytään remmissä mukana ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu en minä sentään lopeta, vaikka onhan sekin käynyt mielessä useampaan kertaan :D kiva kuulla <3

   Poista
 2. Toki jatketaan! Onnistuneen kuvan sait eilisestä :)

  VastaaPoista
 3. Tottahan toki teitä vielä seuraillaan! Se on " vain " nimi, sisältö kummiskin pysyy samana. Eli juuri sinuna itsenäsi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aivan, näinhän se on.. ehkä mä nyt rupean postailemaan tiheämmin kun ei tarvii murehtia sopiiko aihe äitiblogiin :) tai tottkai olisin ennenkin voinut kirjottaa mistä vain mutta ehkä ymmärrät mitä meinaan, ollaanhan me monesti puhuttu mun blogihiljaisuudesta ja ahdistuksesta :)

   ihana, että kommentoit<3

   Poista
 4. Kiva uusi nimi ja banneri ja matkassa pysytään. :)

  VastaaPoista
 5. Tää on kyl ihana kuva. :) Mä odottelen jo treenijuttuja!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Hih, tällä nimellähän mut on muualta jo kauan löytänyt :) tää nimi on blogin osoitekin ollut alusta saakka, tai siis osittain ainakin ;)

   Poista
 7. Tottakai täällä pysytään :) Sun juttuja on niin kiva lukea ja sulla on tosi kivoja kuvia, mukaanlukien tuo banneri.

  -Susanna / Colour Outside the Lines

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olipa kiva kommentti, tähän kommenttiin on kiva lopettaa päivä ja kömpiä nukkumaan :)

   Poista
 8. Onneksi oli kyseessä vain nimenvaihdos, eikä suinkaan blogin lopettaminen! :) Ihanaa blogia kirjoittelet.

  VastaaPoista
 9. Joo, en kyllä osaisi lopettaa :) nyt tämä uusi nimi sai aikaan motivaatiopuuskan.

  Kiitos!

  VastaaPoista