sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

unelmat ja niiden tavoittelu kuuluvat elämäänSen olen oivaltanut kuluneiden viime viikkojen aikana. Olen ollut erityisen kiireinen, tai oikeastaan on ollut ihanan paljon tekemistä, muutakin kuin sitä äitiyttä. Te ketkä seuraatte juttujani myös instagramissa olette varmasti huomanneet, että pikku hiljaa herkkukuvat on heittäneet kuperkeikkaa ja uusi terveellisempi elämä on aloitettu. Saliselfiestä on tullut arkipäivää ja muutama uusi treenivaatekkin on tullut jo hankittua.

Vaikka en ole ehtinyt blogiani avaamaan se ei missään nimessä johdu saamattomuudesta. Tällä hetkellä nimittäin energiaa riittää aamusta iltaan, mikä on uskomaton muutos. Uuden päivärytmin oppiminen ruokailun, nukkumisen sekä urheilun suhteen on ollut aikaa vievää. Mutta nyt, kun uutta elämäntyyliäni on takana kolmisen viikkoa päivästä ei vain suoriuduta ruokavalio-ohje sekä saliohjelma kädessä vaan eletään normaalisti. Tästä on nimittäin tullut osa elämääni, enkä koe suorittavani pakonomaisesti annettuja ohjeita. Kaikki rullaa mukana arjessa, juuri niin kuin uskalsin toivoa.En suinkaan kulje kohti kevyempää elämää yksin, vaan sain aikamoisen onnenpotkun kuukausi takaperin. En vieläkään voi uskoa, että minulla on ikioma personal traineri, kuka treenaa kanssani salilla ja laatii henkilökohtaisen ruokavalion. Laskee joka ikisen suupalan kalorimäärän sekä oikoo liikkeitäni salilla, niin että liike saadaan tuntumaan juuri siellä missä pitääkin. Tämä on siis asia, mistä olen vain uskaltanut haaveilla jo vuosia. Välillä meinaa kyynel vierähtää onnesta, että joku haluaa auttaa ja antaa ajastaan niin paljon. Nyt tuo oma sydän on täynnä intoa, vaikka tiedänkin että saan tehdä paljon unelmieni eteen.

Mitä ihmettä olen tehnyt elämässäni niin hyvin, että juuri minä sain tällaisen mahdollisuuden? Minähän olen ollut jo kauan se, kuka ei jaksa välittää mitä suuhunsa laittaa. Olen se, kuka on väittänyt olevansa tyytyväinen itseensä. Se, että kantaa itseään kauniisti vartalon muodosta tai painosta riippuen on kaunista, mutta oman vartalon häpeäminen on ahdistavaa. Se on asia, josta haluan päästä eroon.Elämähän on sinänsä yksinkertaista: on tie, eli elämä. Tien kulkemiseen omat jalat eli askeleet. Voit tehdä käännöksen, jos et ole tyytyväinen. Tai jatkaa samaa tietä eteenpäin tyytymättömänä. Päätät itse mitä tietä kuljet. Jos haaveilet jostain, ota rohkeasti se ensimmäinen askel. Itselläni tie on pitkä, mutta usko itseensä riittää. Ensimmäiset askeleet on siis otettu ja tällä asenteella ei voi mennä, kuin eteenpäin.

Vartaloni on hallinnut elämääni liikaa. Tästä lähtien minä aion hallita vartaloani. Haluan oppia pitämään omasta vartalostani, se on varmasti uskomaton tunne.

Toivottavasti teitä lukijoita kiinnostaa kuulla lisää? Aluksi projektiin lähtiessä päätin, että en tuo asiaa tänne blogin puolelle ollenkaan. Kunnes tajusin, että tämähän on paras mahdollinen paikka jakaa ajatuksia projektin varrella. Vaikka omaan vartaloon liittyykin paljon henkilökohtaisia asioita haluan olla projektini kanssa avoin. En häpeä myöntää, että en tunne kroppaani omakseni ennen kuin osaan kantaa sitä tyytyväisenä.

Niin kuin jo otsikossa mainitsin, unelmat ja niiden tavoittelu kuuluvat elämään.

13 kommenttia:

 1. Ihanaa Tiitu! :) Tsemppiä ja onnea tulevaan projektiin!

  VastaaPoista
 2. Vau mahtavaa :) Kiva jäädä seurailemaan kuinka projektisi etenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että projektini kiinnostaa. Kivempi tännekkin kirjotella, kun tiedän että kiinnostusta löytyy :)

   Poista
 3. Jee! Kiva seurata liikkumistasi :)

  VastaaPoista
 4. Niin paljon onnea projektiin ♡ itsestä ei ainakaan vielä olisi alottamaan kuntoilua tässä elämän tilanteessa! Mut sulle hatun nosto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sähän olet jo ihan mini. mun täytyy käydä lukee sun postauksia, muutama näköjään jäänyt välistä :) täytyy muutenkin jutella kuulumisia lähiakoina.

   Tää projekti osu hyvään aikaan, sillä oon toistaseks suurimmaks osaks kotiäitinä ja aikaa löytyy jos vaan tahdon :)

   Poista
  2. Hyvä homma :)) nii mä oon laihtunut, mut samalla lihakset lähtenyt ja toi raskaus löllö jäänyt ::D

   Poista
 5. Todellakin kiinnostaa! Itse aloittamassa samanlaista urakkaa :) Tiedän tasan mistä puhut kun sanot ettei kroppa tunnu omalta! Olet kyllä niin kaunis <3 mistä nuo treenitrikoot ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mahtavaa, että kiinnostusta löytyy. Nuo on Niken ja aikas monesta urheilukaupasta löytyy. Omani tilasin sportamore - verkkokaupasta. Ja kiitos kovasti kehuista <3

   Poista
 6. Hieno homma! Oonkin instasta seuraillut projektiasi - tsemppiä kovasti! :) Itellä vastaava on menny tässä vuosien mittaan vähän on/off mutta nyt alkuvuosi reippailtu ja salilla käyty säännölliseen. Mulla pt:na (ihan pätevänä sellasena, myöskin) toimii oma mies :) Jään siis innolla odottamaan aiheeseen liittyviä postauksia! ...ja nuo treenivaatteet - ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks viivästys... Kiva että seuraat mun projektia tosin liikunta on tauolla jo toista viikkoa jatkuvan flunssan vuoksi, sen takia en oo tännekkään avannut projektini lisää :D kiitos<3 mä palaan kyllä heti salille yms kuhan vaan paranisin..

   Poista