perjantai 8. toukokuuta 2015

Opasta mua aurinko, mä pelkään pimeää

Keväällä on nykyään elämässäni aivan erilainen merkitys kuin ennen. Viime kevät toi mukanaan jotain niin suurta. Se muistuttaa pojan syntymästä. Kevät toi tänäkin vuonna energiaa pursuavan auringon, en kaipaa yhtään pimeää. Viime kevät toi auringon lisäksi mukanaan myös uuden elämän, äitiyden. Vaikka vuodet vierivät uskon sen tuoksuvan aina yhtä ihanalta kuin viime vuonna. Vastasyntyneen lapsen tuoksu sekoitettuna raikkaaseen kevätilmaan, en tulee koskaan unohtamaan sitä.

Ja, kun kääntää sivuja hieman taaksepäin tulee mieleen syksy. Ankea, rankka ja väsymyksen täyttämä syksy. Pimeys sekä väsymys, pelkään molempia edelleen. Olen ennen ollut syksyntyttö, nykyään kyllä liputan keväälle.
Tänä vuonna kevät toi mukanaan auringon lisäksi pojan ensimmäiset tennarit, jotka ovat aivan syötävän suloiset. Nuo taaperon tennarit muistuttavat vuoden takaisesta hetkestä, hetkestä jolloin sain tennarit pitkästä aikaa jalkaan. Lumi oli sulanut, kadut kuivat ja se suurin ongelma oli poissa, nimittäin raskausmahani. Askel oli kevyt ja onnellinen vaunuja työnnellessä. Työntelenhän minä niitä vieläkin, mutta kyytiläinen tykkää kovasti jo itse tallustaa. Jalassaan tennarit, ihan niin kuin äidillään.

Kiitos pikkujalat tennareista, poika oli onnensa kukkuloilla kun sai kävellä keväisillä kaduilla, jossa vähintäänkin joka toisella vastaantulijalla oli jalassaan tennarit. Kyllä se kesäkin on pian täällä, voin luvata sen. Tennarit katukuvassa ovat varma alkavan kesän merkki.

Nuo tennarit ovat vähintäänkin yhtä herkkulliset, kuin tämän aamun mansikat. Mansikat puolestaan muistuttivat minua lähestyvästä kesästä. Aika juoksee kyllä hurjaa vauhtia, onneksi nykyään nautin jokaisesta sekunnista tuon pienen tennaripojan kanssa. Eikä tarvitse pelätä väsymystä ja pimeää.


p.s vietän sometonta äitienpäivää ja haastankin kaikki äidit mukaan, annetaan jokainen sekunti omille kullan-nupuille. Lisätään niitä äitienpäivä aamun tunnelma kuvia sitten maanantaina, ollaan siinä hetkessä eikä kuluteta kallisarvoista aikaa somettamalla. Toivotan kaikille ihanaa äitienpäivää, minä en aio olla linjoilla. Olen lapseni kanssa, aamusta iltaan.


Ja noita ihania kenkiä, niitä voit käydä ihastelemassa klikkaamalla tästä! Postaus toteutettu yhteistyössä pikkujalat - nettikaupan kanssa. 

18 kommenttia:

 1. Mahtavaa, someton äitienpäivä! Mäkin liputan sille! Tullut liikaa nähtyä puistoissa ja kaduilla lasten vanhempia puhelimet kourassa ja lapset lompsii ties missä :( Ps. Aivan ihanat tennarit :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiva! Nää on niin herkulliset, tosin hieman haastavat pukea lapsoselle mutta hyvin näytti askel kulkevan, itellä vähän conssit hiertää oli sukka millainen vain :/

   Poista
 2. Tennarit, se oikea kevään merkki. <3 Syksyks, viimestään ens kevääks mäkin ajattelin hommata Leeville ensimmäiset conssit jospa poika jo itse tallustaisi.:) Ja tuo someton äitienpäivä on kyllä todella hyvä idea ja aion toteuttaa sen myös itse!:) Ihanaa äitienpäivää sinne!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Jos meri vielä postaat ennen äitienpäivää eli huomenna niin saa mainita tästä haasteesta, mä en itse ehdi huomenna varmaankaan enää tekemään postausta.. Mutta tärkein on se että lähdet mukaan<3

   Hyvää äitienpäivää sinulle myös<3

   Poista
 3. Tennarit! Täälläkin on tiedossa someton äitienpäivä. :)
  Ihanaa äitienpäivää sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin halunnut tehdä ison postauksen somettomasta äitienpäivä haasteesta, ehkä mä vielä ehdin! Toki jos vielä postaat niin saa mainita tästä haasteesta, kiva että muutkin viettää :)

   Hyvää äitienpäivää ! <3

   Poista
 4. Olin miettinyt itsekin viettäväni somettoman äitienpäivän. Äitienpäivä on meillä perheen juhla, laatuaikaa yhdessä. Ei äidin omaa aikaa. Hyvää äitienpäivää kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, samoja ajatuksia täällä. Ihanaa äitienpäivää !

   Poista
 5. Someton äitienpäivä kuulostaa hyvältä :)!

  VastaaPoista
 6. Miten ihana postaus ja söpöt kuvat! Täälläkin someton äitienpäivä, silloin keskitytään vain omaan perheeseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit ! Ihanaa äitienpäivää sinulle ja perheellesi :)

   Poista
 7. Ihanat conssit! Söpö asu poitsulla muutenkin <3 mä kans vietän somettoman ja ennen kaikkea rauhallisen äitienpäivän ottamalla rennosti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin söpöt, hankkisin varmasti muissakin väreissä mutta niiden laittaminen on aikamoista touhua, tulee hiki jo pelkästä ajatuksesta. Pojalla on niin kova kiire ulos, ja sukkasilteenhan hän haluais vaan juosta ovesta, mielellään ilman takkiakin.

   Mahtavaa, että sielläkin hypätään hetkeksi pois somen kimpusta ja nautitaan perheestä.

   Ihanaa äitienpäivää :)

   Poista
 8. Someton äitienpäivä on täälläkin huomenna :)! ihanaa äitienpäivää sinullekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että lähdit mukaan :) kiitos samoin ja toivotus tuli nyt hieman myöhään, jostain kumman syystä ;) !

   Poista
 9. Tämä on kyllä hieno idea :) ei olis tullut muuten mieleenkään että voisi viettää päivän somettomana. Jännittää vaan että pystyykö siihen ;D kun kenties hieman koukussa?
  Oikein mukavaa ja ihanaa Äitienpäivää teille! <3

  - Liina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ainakin kousussa, mitäs sitä kieltämään :) kiitos samoin, toivotus tuli nyt hieman myöhässä juurikin tämän haasteen vuoksi <3

   Poista