keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

PIENEN POJAN VAATTEITA MYYNNISSÄ, KIRPPARI VINKKI!Olen tunnetusti se kuka ei kierrä kirpputoreja, en suoraan sanottuna tykkää. Joskus tulee kierrettyä vaikkapa kaverin mukana, mutta omiin silmiin eksyy vain huonokuntoista/likaista tavaraa korkealla hinnalla. Eli kirpputori inhoni johtunee huonosta kokemuksesta, ei myyjänä vain asiakkaana. Mielestäni alennuksesta saa samaan hintaista (ainakin hyvällä tuurilla) aivan uutena joten nuhruisten ja nukkaantuneiden vaatteiden ostaminen ei kiinnosta. Olen liittynyt useampaan nettikirppariin, mutta ostoksia ei kyllä ole tullut tehtyä lapsen syntymän jälkeen. Toki kirpputoreilla myydään nykyään myös erittäin hyväkuntoisia vaatteita, joskus jopa käyttämättömiä.

Olen myös se, kuka takertuu vauvantuoksuisiin vaatteisiin. Ne sisältävät niin paljon muistoja ja niistä luopuminen tuottaa tuskaa. Niitä ei säästetä siksi, että haluan tulevaisuudessa pukea pikkuveljen tai pikkusiskon niihin, vaan siksi että ne muistuttavat ensimmäisestä lapsestani ja hänen ensimmäisestä vuodestaan. Kaikki oli tarkoitus säästää, tulevat ne sitten käyttöön uudelleen tai eivät. Kaikki ovat niin ihania ja söpöjä, että jo ajatus niiden myymisestä saa kasvoilleni haikean ilmeen.

Nyt on kuitenkin se tilanne, että kaapit ja laatikot pursuavat lastentavaroita, enimmäkseen vaatteita. Niitä on niin paljon, että oman kodin säilytystilat eivät riitä ja muutamat pieneksi käyneiden vaatteiden laatikot asustavatkin vanhempieni luona. Tein vihdoin päätöksen, että säilytän rakkaimmat ja kaikki loput MYYN!  Myyntiin siis eksyi pienen pojan vaatteita koossa 56-92 cm (suurin osa neutraaleja, sopii siis myös tytölle). Bodyja, housuja, yöpukuja, ulkovaatteita sekä hattuja. Vaatteet ovat hyväkuntoisia, kuten jo edellä kerroin etten viitsi huonokuntoisia edes myyntiin laittaa. Jotkut ovat jopa uusia, eli alkuperäinen hintalappukin on kiinni.

Nuo kaikki pieneksi käyneet hyvänkuntoiset vaatteet löytyvät tällä hetkellä uudelta lastenvaatekirpparilta, TENAVA KIRPPIKSELTÄ. Tenava kirppiksen löydät LOHJALTA, LAURINKADULTA, TENAVA-AITAN yhteydestä. Pöytä numero 3.
Toivon, että TENAVA-KIRPPIS menestyy, sillä onhan tuo ainoa lastevaate kirpputori Lohjalla. Nyt kaikki siis shoppailemaan Niilon pienet vaatteet ja varamaan myyntipöytää! Kannattaa myös tykätä Tenava-kirppiksen facebook sivusta ! Sinne ilmestyy kuvia myytävistä tuotteista sekä kaikki tarvittavat tiedot kuten aukioloajat ja muut infot.

p.s jos kysyntää riittää, vaatteita on vielä kotona nurkissa. Eli parin päivän sisällä myytävää eksyy ehkäpä lisää kirpparille. Tällä hetkellä hinnat pyörivät 0,50 €:n ja 25 €:n välillä.

 Postaus on toteutettu yhteistyössä uuden Tenava-kirpputorin kanssa.5 kommenttia:

 1. WÄÄÄ oisit myyny miulle jotai :D. Niilolla on nii kivoi vaatteita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wäää! Muistan ensi kerralla. Tosin mua ärsyttää kaikki nettikirpparit, helpompi viedä vaan kaikki kerralla jonnekkin ja nopeet syö hitaat taktiikka käyttöön.

   Yksittäiset on nyt ihan eria asia postittaa ja jos tulee esim rodinia myyntiin niin kysäsen sulta eka :) mikä koko teil on käytös nyt?

   Poista
 2. Tuo sadesuoja! Ettiny kaikki nettikirpparit eikä ole löytynyt! Jos ei ole mennyt, kehtaisitko millään myydä postitse? Olisin iki-onnellinen! Maksaisin etukäteen tietenkin posteineen tilille :)

  VastaaPoista