torstai 9. heinäkuuta 2015

Minun tukkakesäni,siis kesätukkani ! (puhelinpostaus testauksessa)

Heti ensimmäisenä selitetään tuo suluissa oleva lausahdus. Kerran kun puhelin kourassa eläjä olen, tehdään blogissa pitkästä aikaa historiaa (hahah). Kokeillaan postata puhelimitse. Ei kai sitä muusta huomaa, paitsi kuvien laadusta. Ne ovat siis puhelin räpsäisyjä! Mutta kertovat olennaisen, niissä näkyy nimittäin mun kesähiukset. Maailman helpoimmat sellaiset. Siltä ainakin tuntuu pitkien mustien kuolleiden hiuslookkien jälkeen.
Helpot kesähiukset hulmuavat auki, tai päähän eksyy kukkia tai panta. Ne ovat niin helpot, kesäisen väriset, kevyet sekä ihanan iso muutos pitkistä hiuksista. Niin kuin instagram videossa paljastin, ne ovat niin helpot että en tarvitse shampoon ja hoitoaineen lisäksi mitään muuta. Joskus sipaus lakkaa, mutta harvemmin.  Tämä kevät ja kesä on selvästi ollut lookilleni muutoksien aikaa. Ekanahan tuli värjättyä ja sitten palattua rohkeammin vielä leikkaaman täysin uusi mallikin. Mukava, että uskaltauduin. Ja tästä lähtien aionkin olla aika avoin hiuksia koskeville muutoksille, kasvava luonnonvara kun ovat. Niin ja ei tietysti mitkä tahansa shampoot ja hoitoaineet eivät käy vaan kampaajani suositteli minulle Redken merkkistä settiä. Shampoona toimii frizz dismiss, joka tekee hiuksista sileät ja helpommat käsitellä. Hoitoaineena käytän sitten naamioksi suunniteltua frizz dismiss -naamiota, eli pienen pieni nokare latvoihin ja muutaman päivän pesuvälillä mennään eteenpäin. Oon hurahtanut kyseisiin tuotteisiin ja uskonkin, että niiden sisältämä arganöljy on yksi syy hiuksieni tämän hetkiseen kiiltoon ja hyvinvointiin. Myös uusi polkkatukka on vienyt sydämeni, saa nähdä kasvatanko enää ollenkaan pitkiä hiuksia?Väri ei ole vaihtunut viime kerrasta, mutta 20cm lyhennys tosiaan tapahtui tuossa pari viikkoa takaperin. Kiitos kannustuksesta ig seuraajat, kyllä olo keveni ja mieli virkeni! JA SUURIN KIITOS älyttömän ihanista kesähiuksista STUDIO LUXOS ja redken! Ah, täydellistä. Niin helppoa ja huoletonta. Millaiset kesähiukset sinä omistat? Uskallatko kokeilla erilaisia tyylejä vai jämähditkö tuttuun ja turvalliseen? Polkka, pitkät hiukset vai jopa siili? Tummat vai vaaleat vai jotain ihan muuta? 


Postaukseen kului aikaa n.30 min, joka on nopeampaa kuin tietokoneella näpyttely. Kuvien siirtäminen, muokkaus sekä muut jutut vievät nimittäin hirmuisen määrän aikaa, ja sitä kun ei ole. Jos kuvien laatu, ei kirvele teidän lukijoiden silmissä voin jatkaa tätä harrastusta, tarkoitan puhelinpostauksia silloin tällöin..tietysti pääsääntöisesti tietokoneella näpytellen.

(Postaus on toteutettu yhteistyössä luottokampaamoni kanssa, eli Studio luxos. Myös kesähiuksieni hoitoon tarkoitetut tuotteet ovat saatu blogiyhteistyönä kyseisestä kampaamosta)

kesäterkuin, Tiia 

8 kommenttia:

 1. Mä olin tosi pitkään jämähtänyt pitkiin tummiin hiuksiin kunnes repäisin ja leikkautin rikotut olkapäille just yltävät sekä värjäsin vaaleaksi + tummat raidat. Nyt taas ylipitkät ja kellertävät kun mietin et kasvatan mut nämä on kyllä kamalat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tollanen hiekansävy tossa latvassa ja se kyllä nopsaa haalistuu, mutta värin ylläpitoon kans hyvä sävyttävä tuote joka vie keltasuutta veks niin hyvin menee :) ei muuta kun muutoksia!

   Poista
 2. Sun tukka on niin nätti! Itekki oon jo kuukauden päivät (ehkä pidempäänkin?) miettiny leikata olkapäämittasen polkan. Enpä uskalla, kun sen menin pari vuotta sitten tekemään ja itkin silmät päästäni :( Silti joku tuolla päässä alkanut taas koputtelemaan ajatusta lyhyemmästä tukasta...... Iik.
  -ansku

  VastaaPoista
 3. Ihanat hiukset! Sopii tosi hyvin ja puhelinpostaus oli mainio! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) ihana oot, kun olet niin aktiivinen kommentoimaan.

   Poista
 4. Ihanat hiukset ja sopii tosi hyvin! <3

  VastaaPoista