tiistai 14. heinäkuuta 2015

Tavallinen tiistai

Se on sanomattakin selvää, että syvällisemmät aiheet ovat suosiossa täällä blogimaailmassa. Omassa blogissani sellaiset postaukset ovat huomattavasti suosituimpia, kuin mitä meille kuuluu - tyyliset höpöttelyni. Ne vetävät jopa pari tuhatta lukijaa enemmän, kuin arkiset postaukset, mutta välillä on kivaa kertoa vain kuulumisia.

Joka tapauksessa olen tällä kertaa tylsä ja kirjoittelen aivot narikkaan asenteella. Tuntuu vain niin hassulta, että joitakin voisi kiinnostaa mitä teimme tavallisena arkipäivänä, mutta katsotaan kuinka käy? Itse ainakin tykkään lukea ihan vain tavallisia tarinoita, arjesta. 


Puistoilimme vähän pidemmällä kuin lähipuistossa, ihanasti järvenrannalla. Ihmeteltiin sorsia ja kotimatkalla päädyttiin vielä heppatallille. Ai, että se ihana heppojen tuoksu ja talliympäristö herätti lapsuudenmuistoja. Olen nimittäin ollut kova heppatyttö ylä-aste ikäiseksi saakka. Päivittelinkin jo instagramissa heppakuvan ja pohdin voisiko minusta vielä kuoriutua heppatyttö? Miksipä ei?  Päästiin katselemaan lähietäisyydeltä, kun heppaa pestiin ja siinähän me oltiin, kun elokuvissa. Vain popcornit puuttuivat.


Tässä siis  meidän ihan tavallinen tiistai. Tällaisina päivinä sitä oivaltaa miten onnekas onkaan. Olisi kyllä tyhjä olo ilman häntä. Seuraavaksi olisikin sitten vähän töitä tiedossa. Onneksi näin kesällä illat tuntuvat pidemmiltä, ehdimme yhdessä touhuta jotain pientä edes, joka päivä. Maistuisiko jatkossakin, siis ihan vain nämä tavalliset arkikuulumisemme?


10 kommenttia:

 1. Oi heppoja <3 ja joo arkipostaukset on kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, Niilosta ne oli hauvoja. Aika isoi hauveleita! Kiva kuulla :)

   Poista
 2. Mun lemppareita on ihan tälläset arkipostaukset. Lisää näitä! :)

  VastaaPoista
 3. Hei mä heitin sulle mun blogiin tommosen koirahaasteen :D haha! toivottavasti se pääsee osaksi sun blogia ;p

  http://jaanajemiina.blogspot.fi/2015/07/hauska-koirahaaste.html

  VastaaPoista
 4. Ois kiva lukee siitä elämäntapamuutoksesta lisää, ig:ssäkään ei oo ollu mitään...

  VastaaPoista