maanantai 19. lokakuuta 2015

TERVETULOA JUNIORITUOLI !

Juurihan minä vasta kerroin syöttötuoli valinnastamme. Voit kurkata sen halutessasi mustaa valkoisella - postauksestani. En ole koskaan pitänyt ajatuksesta, että kirjoittaisin kuukausittain pojan kehityksestä. Sen verran kuitenkin voin kertoa, että olen yllättynyt miten iso poika oikeasti alle kaksivuotias lapsi on. Olen päivä toisensa jälkeen leuka maassa hämmästyksestä. Hän oppii joka päivä jotain uutta ja vauvavuoden tavarat ovat tipahdelleet yksitellen pois kuvioista. Oli siis aika ottaa taas yksi askel kohti isomman pojan arkea. Syöttötuoli sai siis väistyä ja ruokapöydän ympärille ilmestyi juniorituoli.En siis millään raaski maksaa satasia yhdestä tuolista, ja juniorituolihan on vain hetkellinen välivaihe, joten ikea pelasti taas kukkaromme. Valkoinen oli ehdottomasti toiveissamme, sillä musta syöttötuoli alkoikin jo kyllästyttämään. Ikeasta siis bongattiin Urban niminen tuoli alle neljällä kympillä! Ikeassa on vain niin ihana käydä, vaikka keittiökuume nouseekin taivaisiin. Maltamme kuitenkin vielä hetken ennen keittiöremontin alkua, se ei nyt vain sovi kuvioihimme. Tuoli nostaa lapsen sopivalle korkeudelle ruokailua varten ja mikä tärkeintä, se on todella helppo puhdistaa. Puinen syöttötuoli tuli hinkattua useampaan otteeseen jokaisen ruokailun jälkeen, mutta jonnekin jäi aina jotain tähteitä. Ei todellakaan ollut kiva aloittaa päivää koskemalla tuoliin, jossa roikkui edellispäivän kuivuneet spagetit. Edellinen syöttötuolimme on siis niin karussa kunnossa siivouksesta huolimatta,joten kiertoon se ei ainakaan lähde. Taidetaan lämmittää sauna sillä yhden kerran ja nauttia, ettei enää koskaan tarvitse hinkata siitä puuroa eikä muitakaan ruoantähteitä.

Minkälaisia juniorituoleja teiltä löytyy? Iskeekö yksinkertainen Urban juniorituoli teihin? 


p.s Kyllä lapsi on lahjottu näihin kuviin, järjestelmäkameran tutkimisella.

3 kommenttia:

 1. Täytyy olla vissii eka sit avaamaan kommenttivyöryn! ��

  Täytyy kyllä sanoo Tiitu, että sulta toi kirjottamine luonnistuu. Hyvää luettavaa :)
  Toho tuolii nyt ei kantaa pysty ottaan, mutta kyllä se keittiöremppa luonnistuu hyvi pikku apurin kanssa ku antaa sillekki jottaa puuhattavaa :D
  Mitä serkkuje kans tuli remppaa tehtyy samal ku niit vahtis nii parhai ku anto piene vasara ja vanha kaapi pala. Pojat naputteli sitä innossaa toises huoneessa eikä juossu jaloissa :D
  Pikku huijaamine oo koskaa pahasta jos saa huomion sillä muualle :D

  Ja toiseks asiasta kukkaruukkuu löysin aivan törkee hienon rekkan pienelle rekka fanille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sattuis tämä kommetti johtumaan mun säälittävästä ruinauksesta snäpissä? Oli miten oli, kiva kommentti kiitos siitä :) tykkään pitkistä kommenteista!


   Vaude! Se pitää sitten ostaa :)

   Poista
  2. Pakko jatkaa, koska jotenkin tuosta tuli tönkkö vahingossa. Voi muuten olla, että teit kommenttiryöpyn avaamisen lisäksi historiaa olemalla eka mies kommentoija?! En oo yhtään varma anonyymeistä, uskallan kuitenkin veikata sun olevan eka :)

   Jos mä tuolle kaverille vasaran annan se nakuttaa sillä mua, saletisti !

   Poista