sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Jokaisen äidin must have- kengät !

Me äidit olemme varsinaisia tehopakkauksia. Vielä lapsettomana en olisi ikinä uskonut, mihin kaikkeen sitä yhden päivän aikana oikein kykeneekään. Päivä sisältää kaikkea leikkipuistoilusta kauppareissuihin. Asianmukaiset varusteet tekevät päivästäni helpompaa, tottakai ! 

Kuten kaikki äidit myös minä pidän  hyvin tärkeänä lapsen laadukkaita ulkoiluvaatteita. Pelkkä lämmin sekä vettähylkivä haalari ei riitä, vaan kaiken on oltava kestävää ja laadukasta kengistä pipoon. Mutta mitenkäs äiti itse? Varpaiden jäätyminen ja sukkien kastuminen ei tee päivästä lapsen kanssa hauskaa, ei todellakaan. Olen kauan jo etsinyt Suomen muuttuvaan ilmastoon hyvänäköistä kenkää hyvillä ominaisuuksilla. Nyt olen vihdoin löytänyt suosikkini!

Täällä etelä- suomessa ei ihan heti uskoisi ilmojen perusteella, että joulu on neljän yön päästä täällä? Säät vaihtuu, mutta yhdet kengät eteisessä riittävät. Ei tarvitse kumppareita, lenkkareita eikä talvikenkiä erikseen, kun omistaa Crocsin AllCast Luxe Duck - boot - kengät.


Yllätyin itse kengän keveydestä, aivan kuin olisi lenkkarit jalassa. Sisältä löytyy ihana lämmin vuori, joka pitää äidin varpaat lämpöisenä kovalla pakkasellakin. Yhtenä materiaalina toimii nahka, joten nämä eivät missään nimessä jää yhden talven kengiksi, niitäkin on tullut hankittua vuosien varrella. Uskaltaisin väittää, että nämä kengät ovat jokaisen äidin must have! 


Joko kaikki joululahjat on hankittu? Tästä kengästä löytyy myös miestenmalli, joten nyt kannattaa suunnata lähimpään Crocs Storeen (Helsinki, Vantaa, Turku, Lempäälä tai Kuopio). Nämä kengät ovat mukavassa alennuksessa 111,97 € (159,95)


Ihania äitihetkiä lämpöisissä ja kuivissa varpaissa. Kuuluuko Crocs sinun lemppareihisi?


Yhteistyössä Crocs. Kengät saatu.12 kommenttia:

 1. Nämä on olleet ostoslistalla jo pitkään. Vaikuttavat niin monikäyttöisiltä ja kiva kuulla, että ovat olleet myös käytössä hyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvät ja näppärät joka sään syys/talvinkengät! Äkkiä pukinkonttiin vaan, vielä ehtii :) Ihanaa joulunodotusta teidän perheelle !

   Poista
  2. Kiitos samoin! ♡ Vastaavatko muuten miten hyvin kokoaan?

   Poista
  3. Aluksi pelästyin, että pienet mutta en ollut vain tottunut tuon malliseen kärkiosaan, kun paljon suipompia mun syysaappaat. Mulla vaihdelleen 36-37 ja tämä on myös kokoa 36-37, että omalla kohdalla ei koko poikennut normaalista

   Poista
 2. Tiedän missä poiketa huomisella Jumbo reissulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! Toivottavasti löydät oman kokosi. Nettiputiikissa oli muutamaan koot jo myyty loppuun, koska alennus on niin hyvä ja kengä mitä mainioin ;)

   Poista
 3. Ihanat kengät, näyttää super lämpösiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitä ovatkin, mutta hengittävät. Mun muut saappaat tuntuu näiden mukavuuksien jälkeen ihan karseilta jalassa :D

   Poista
 4. Varmasti siistä, kun saat tehdä isojen firmojen kanssa yhteistyötä. Oot edennyt blogillasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai on hienoa tehdä yhteistöitä niin isojen kun pikku firmojen kanssa, onhan tässä jo yli kaksi vuotta bloggailtu. Kiva kuulla! :)

   Poista