sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Juhlitaanko teidän perheissä nimppareita?

Eilen jo vinkkasinkin, että itsenäisyyspäivänä juhlimme siniristilipun lisäksi Niilon nimppareita. Näin ollen tänään meillä oli kaksi syytä juhlaan. Niilon kolmannen nimen eli Nikolain nimipäivä on myös näin itsenäisyyspäivänä. Aika hienona päivänä poju saa viettää nimppareitaan!

Meillä on tapana antaa myös pikkuinen paketti nimpparisankarille. Ämmin lahjapaketista paljastui kirja ja isomummin paketista villasukat sekä säästöpossuun seteli. Meidän perheessämme on aina vietetty nimppareita ja haluan ehdottomasti opettaa tämän perinteen myös Niilolle. Tykkään siitä! Itse emme ostaneet nyt pakettia, sillä tiesin että pikku paketti odottelee vanhempieni luona, jossa juhlapäivää viettimme. 

Emme siis järjestä synttärijuhlien tapaan suuria kekkereitä vaan kokoonnumme perheen kesken herkuttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Yleensä syksy on kiireistä aikaa meille kaikille, joten kuulumisten vaihtelussa vierähtää useampi tunti. Täytyy vielä mainita, että Niilon äijä tekee superhyper herkullista ruokaa (joulupöytää odotellessa). Parhaimmat kokkailu vinkit olenkin omalta iskältäni bongannut!Söimme aavistuksen jo joululta tuoksuvaa ruokaa ja jälkkäriksi helppo piparimudcake, suoraan Lidlin pakasteesta. Tottakai sitä vähän tuunattiin tomusokeri muumipeikolla, maistui! Teki mieli nukkua loppu päivä sohvannurkalla, mutta näin itsenäisyyspäivän kunniaksi viimeistelin myös kotimme joulutunnelman, nyt näyttää niin kivalle! Siitä lisää ensi viikolla. Kuten kuvistakin huomaa ilma on täällä päin hyvin synkkä, että ihan masentaa. Sataisipa jo lunta.


Juhlitaanko teidän perheissä nimppareita?

(p.s En julkaise blogissani kirjoitusvirheistä huomauttelevia kommentteja, joten älä vaivaudu!)

8 kommenttia:

 1. Hyvää nimpparia Niilolle ja hyvää itsenäisyyspäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katariina :) nimpparisankari meni jo unille, mutta aamulla vien terkkuja!

   Poista
 2. Heippa, huomautin virheestä, koska oletin ettet tiennyt miten Kappahl kirjpitetaany, kun sen kolmessa paikassa väärin kirjoitit, ei ollut tarkoitus loukata! Menee hashtagien hyödyt paremmin perille, kun ne on oikein :) hyvää talvista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Olen päättänyt etten julkaise mitään "ei niin vaan näin"-kommentteja, varsinkaan anonyyminä huutelevilta. Blogissa se oli silkka kirjoitusvirhe ja instagramissa tartuin siihen mitä se ekana tarjoaa, enkä huomannut koko virhettä. Pidän blogini positiivisena paikkana, enkä päästä suodattimesta lävitse mitään mikä huomauttaa kirjoitusvirheistä, koska niitä tulee. Olen siitäkin erikseen kirjoittanut.

   Onneksi nuo kommentit ovat postaukseni jälkeen vähentyneet, sillä tuokin oli hyvin perinteinen virhe lukihäiriöistä kärsivälle. Korjailu vie bloggausintoa! Ymmärtäisin jos jakaisin täällä väärää tietoa ja joku haluaisi oikoa, mutta
   yksittäisten kirjoitusvirheiden kommentointi on turhaa.

   Kiitos ja toivottavasti ymmärsit pointtini!

   Poista
 3. Kyllä minä silloin tällöin nimpparikakut pyöräytän :)

  VastaaPoista
 4. mä niin haluaisin oppia leipomaan! :) pitäis vaan päättää, että nyt leivotaan ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä ei ole koskaan juhlittu, mutta en tiedä miksi! :) Hienona päivänä saa pikkuinen viettää nimppareitaan! <3

  VastaaPoista