sunnuntai 17. tammikuuta 2016

HIIOHOI LAPSIPERHEET- Silja Serenade kutsuu risteilemään !

Lauantaina suuntasin intopiukeana satamaan. Astuin laivaan kainalossani Our Journey blogin Tanja, joka on uusi tuttavuus kaksplus blogiverkostossa. Sain kutsun Silja Serenaden blogipäivään, jonka tarkoituksena oli päästä tutustumaan uudistettuun laivaan. Uudistuksen tarkoituksena oli kohentaa laivan yleisfiilistä ja siinä on todenteolla onnistuttu! Laiva suoranaisesti kutsui risteilemään!


Jo ennen uudistuksia Silja Serenade on ollut suosikkini, promenade kävelykatunsa vuoksi. Promenade käytävää pitkin pääsee kätevästi liikkumaan, vaikka lastenrattaiden kanssa. Laiva ei ole ollenkaan sokkeloinen, eikä ahdas tuon Promenade käytävänsä vuoksi.  Uudistuksen myötä laivassa on paremmat shoppailu mahdollisuudet luksusbrändeineen ja herkullisia menuita sekä houkutteleva Spa- kylpyläosasto. Ja paljon ohjelmaa sekä tekemistä lapsiperheille. Lasten oma Kids & Toys myymälän kattavasta valikoimaista aistii myös, että lapset on otettu huomioon shoppailunkin suhteen.Laivan ollessa satamassa me bloggaajat suoritimme pienen laivasuunnistuksen. Suunnistimme siis ympäri laivaa ja rasteilla pääsimme tutustumaan hyttien lisäksi laivan ruoka- juoma sekä shoppailupalveluihin. Uudistetut De Luxe, Family sekä uudet muumihytit miellyttivät kovasti. Viimeistään kesällä on päästävä testaamaan tilava perhehytti tai yllättää pieni muumifanimme varaamalla ihastuttava muumihytti. Perhe sekä muumihyteissä on huomattavasti enemmän tilaa, kuin tavallisissa hyteissä. En lähdekään enää survoutumaan pieniin hytteihin laukkujen, rattaiden ja ostosten kanssa. Nyt pääsette kurkkaamaan IHANIA muumihyttejä...
Aivan ihania, vai mitä? Kiitos Silja Line ja erityisesti Silja Serenaden asiantuntevalle henkilökunnalle. Päivä oli mielenkiintoinen ja jätti hampaankoloon tunteen, että on pakko päästä risteilemään! Toivotaan, että onnistuisimme järjestämään arjen kiireistä huolimatta aikaa yhteiselle merilomalle. Muumihytti, herkulliset ruoat sekä lapsiperheiden monipuolinen ohjelma houkuttelisi.Onko teidän perheillä suunnitelmissa risteily? Mikä on parasta perheen kanssa risteilemisessä?

Voi, että....täällä ollaan ihan lomatunnelmissa, vaikka laiva ei satamasta liikahtanutkaan. Nyt on vain pakko niellä karu totuus ja kömpiä pian peiton alle. Uusi viikko ja uudet kujeet kutsuvat. Tosin ensi viikolla tapahtuu jälleen mukavia juttuja, niistä lisää myöhemmin. 4 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat noi Muumihytit! Eetu olisi ihan liekeissä :)

  VastaaPoista
 2. No olis kiva kyllä tuohon laivaan astua 😊 Harmi, että eivät tarjonneet yhteistyönä risteilyarvontaa blogien lukijoille.
  T. Nelliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan se ihana arpoa lukijoille useammin jotain ja joskus suurempaa. Ehkä joskus tulevaisuudessa :) p.s en itsekkään saa ilmaista matkaa, omasta tahdostani kirjotin uudistuneesta laivasta :)

   Poista