maanantai 25. tammikuuta 2016

KAKSPLUSSAN MUOTIKUVAUKSISSA

Viikonloppuna puuhasimme kaikennäköistä. Olimme Milo kaverin synttärijuhlissa ja pyörähdimme talvitouhuloissa mm. lumizumbaamassa ja makkaralla. Näistä lisää myöhemmin sillä nyt palataan viime viikon muotikuvaus tunnelmiin. 

Kuvaukset järjestettiin Otavamedian mediatalolla. Ollaan muutamaan otteeseen osallistuttu lehtijuttuihin Niilon kanssa. Paikallisessa sanomalehdessä oli viime äitienpäivänä juttua siitä mitä oikein tarkoittaa ja miltä oikeastaan tuntuu olla blogiäiti? Kaksplussassa puolestaan olen kertonut rohkean tarinani yllätysvauvan odottamisesta ja perhe-elämästä "äitiyden askeleet" nimisessä jutussa.  Itse luen jokaisen äitiyden askeleet tarinan, koska muiden tarina äidiksi tulosta ja äitinä olosta kiinnostaa. Ehkäpä siksi lukulistaltani ei paljoa muita blogejakaan löydy, kun niitä äitiblogeja.Tämä kuitenkin erottui muista kokemistamme lehtijutuista, koska olihan kyseessä muotikuvaukset.Ensimmäiset sellaiset meille molemmille.

Kuvauspäivä alkoi äidin ehostamisella. Hiukset kiharrettiin kevyesti ja meikkistä tehtiin luonnollinen, koska kyseessä oli ulkovaatekuvaukset. Meidät siis stailattiin muutamaan eri asukokonaisuuteen. Niilo oli ihanan värikäs molemmissa ja itsekin pidin stailauksestani vaikka heti sellaisia vaatteita en itselleni osaisikaan ostaa. En malta odottaa lehden ilmestymistä ja valittuja kuvia. Ehkä joku siellä ruudun toisellakin puolella jo odottelee minkälaisia kuvia studiolla tuli napattua? Niilon mielestä päivässä oli parasta se, että pääsi ensimmäistä kertaa elämässään ratikkaan ja se, että sai syödä aamupalan loppuun studiolla. Ei olla hetkeen herätty niin aikaisin, mutta jännityksestä huolimatta päästiin ajoissa perille ja päivä sujui moitteettomasti. Täytyy kyllä myöntää, että tuli nukuttua älyttömän huonosti. Taidan sittenkin olla jännittävää persoonaa, vaikka toisin väitänkin. Ei mua itse tilanteissa enää jännitä, mutta edellinen päivä ja yö menee vatsaa vääntäessä.


Ensimmäinen osio meni olettavasti helpommin kuin jälkimmäinen. Niilo kyllästyi poseeraamiseen ja halusi mielummin suunnata ihmettelemään studion valoja ja vempaimia. Valokuvaaja oli tottunut kuvailemaan pieniä ihmisiä, joten minkäännäköistä stressiä kuvausten keskellä ei ehtinyt tuntemaan. Pienen säätämisen jälkeen seuraavakin setti oli pulkassa aiemmin, kuin osasin odottaa. Siksi suuntasimme vielä ratikalla keskustaan pyörimään. Onneksi tuli pyörähdettyä kaupoilla, sillä bongasin Niilolle toppahaalarin super edullisesti. 

Oli mukava tavata Kaksplussan tomituspäällikköä Kaisaa ja muita toimituksen väkeä kasvotusten. Kiitos siis Kaksplussalle mahdollisuudesta!  Tästä päivästä jäi hauska muisto, jonka haluan jakaa myös blogini lukijoiden kesken. Katsotaan sitten maaliskuussa tarkemmin, minkälaisia kuvia studiolla tulikaan napattua. Enempää en nyt voi paljastaa, kun saan kuviakin käsiini vasta lehden ilmestyttyä.p.s Olin myös tammikuun lehden kuukauden blogiäiti. Kuukauden blogiäiti siis ilmestyy jokaiseen lehteen ja esittelee Kaksplus bloggareitaan vuorollaan.


Mä tänään jo päivitinkin instagramiin/facebookkiin lauseen " it's Monday but it's OK" - joten oikein hyvää viikkoa kaikille siellä ruudun toisella puolella. 

8 kommenttia: