perjantai 22. tammikuuta 2016

ONNEN AAMU

Putket jäässä, ei arkkiakaan vessa eikä talouspaperia. Ei yhtäkään kosteuspyyhettä ja aivan liian kova pakkanen kävellä lähikauppaan.  Erittäin huonosti nukuttu yö takana. Heräsimme tunnin välein, mitä ei ole tapahtunut perheessämme vuoteen. Muistui taas mukavasti mieleen miltä tuntuikaan levottomat yöt. Vauvakuumeenikin laski hetkellisesti. Miten sitä joskus on ollutkin niin sinnikäs?

 Miten onnistuu pyllynpesu ilman vettä? Jos aamukahvin keittokin luokitellaan mahdottomaksi tehtäväksi. Silmäpussit roikkui polvissa ja fiiliksen kruunasi lattialle tipahtava lasi. Siinä sirpaletta jalkapohjastani nyppiessä aloin toivoa päivän päättymistä. Mitäköhän seuraavaksi tapahtuu?

Kilautin toiseen päähän kaupunkia Niilon kummitädille eli parhaalle ystävälleni. "Huomenta! Herätinkö? Onko sulla vapaapäivä? Voisitko (vähän) auttaa?"


- Joo, mä tuun! 

Ystävä astuu ovesta sisään toisessa kädessään vesikanisteri ja toisessa kädessä heiluu kauppakassi. Kauppakassista paljastui kosteuspyyhkeiden, välipalapatukoiden, herkku salaatin sekä batteryn lisäksi kääretorttu. Kääretortun nimi huvitti "onnen aamu".... Vielä hetki sitten olin täysin varma, että on perjantai 13. Olin väärässä. Aamu oli sittenkin onnen aamu. Ei tuollaisesta ystävästä voi olla muuta kuin onnellinen.


                     Ihanaa viikonloppua, muistakaa huolehtia toisistanne….<3

2 kommenttia:

  1. Oi ihana ystävä sinulla ja ihanasti kirjoitettu postaus! :)

    VastaaPoista
  2. Henna on ihan huippu ja niin avulias, aina. Ollut hyvä ystävä jo ylakoulust saakka. Niilon sylikummi, tottakai <3 kiitos! Alle puoli tuntia meni ja ajattelin,että meniköhän nyt ihan metsään koko postaus ;)

    VastaaPoista