perjantai 29. tammikuuta 2016

PIAN KAKSIVUOTIAS!

Niin se aika rientää ja pian voimmekin jo sanoa, että meidän kotona asustaa kaksivuotias punapää. Niilon kehityksestä en ole blogiini kirjoitellut, koska pidän kaikkea tuommoista hänen henkilökohtaisina asioinaan. Sen verran voin paljastaa, että sanoja opitaan päivittäin ja sosiaaliset taidot ovat hyvät. Jumppa harrastus saa pienet jalat vipeltämään onnesta ja unta vasten ei tarvitse taistella. Niilo pitää myös musiikista ja mielellään tanssii sekä laulaa. Hän vie koiraa lenkille hymyssä suin ja halii vieraitamme kovasti. Mitä fanitukseen tulee listan kärjessä on muumit. 

Alle kaksi kuukautta muumifanin syntymäpäivään. Pikkuhiljaa blogikin täyttyy juhlatunnelmasta. Paljon on tehtävää ja miljoona ideaa, joista yksi stressaavin on onneksi jo puhallettu pois hartioilta. Synttärikakku on pistetty tilaukseen. En malta odottaa miltä kakku näyttää ja maistuu.  Leipurille lähetin kuvia hulppeista synttärikakuista ja jätin väritoiveeksi "värikäs", joten kakku tulee sulattamaan pojan sydämen. Se on tottakai myös iso, koska juhlapäivänä saa syödä masun kakusta kipeäksi.

Blogini pidempi aikaiset lukijat tietävät, että olen kova järjestämään juhlia. Aloitan suunnittelun hyvissä ajoin ja kuukautta aikaisemmin lähtee kutsut vieraille.  Sukulaisten lisäksi julapäivään osallistuu myös äidin kaverit, aivan kuten viime vuonnakin. Tänään päiväkahvia juodessamme jälleen kerran ihmettelin miten pieni ihminen voi lumoutua niin kovasti äidin kahvimukeista ja keksien kuvioinneista?


On siis sanomattakin selvää, että meillä on maaliskuussa…. MUUMIJUHLAT.

Ideoita sekä linkkejä lastenjuhliin saa laittaa kommenttiboxiin. Vuoden takaisia tunnelmia Niilon ensimmäisistä syntymäpäivistä löydät  meidän pojan yks vee synttärit - postauksesta.

3 kommenttia:

 1. Hihii, meilläkin pieni muumifani<3 ja juhlien teemaksi ylläriylläri valittiin muumi. Meillä tosin kakkosvauvan LA menee niin lähelle esikoisen syntymäpäivää, joten juhlitaan hieman etukäteen. En olekaan ikinä hoksannut, että meidän lapset on näin saman ikäisiä! Olen jotenkin aina kuvitellut sinun pojan olevan vanhempi :D

  Kattaukseen ajattelin muumiastioita ja puuttuvan osan saa hoitaa ihan muumi aiheiset kertsit, kakku tottakai muumiteemalla, mutta sen toteutuksesta en tiedä vielä, ajattelin itse leipasta :S Netistä löytyy ihan hirveästi kaikkea muumiaiheista tulostettavaa koristetta (esim ihan muumimaailman sivuilta), joita ajattelin hyödyntää :)

  Muumikeksejä ja muumilakuja ajattelin ja muumilimua tottakai! :D Meillä on myös sellainen muumikirja, jossa on muumiaiheisia reseptejä välissä, sieltä sitten ajattelin hyödyntää jotain :) Kovin pitkällä ei suunnitelmissa olla, mutta innolla jään seuraamaan tätä postauksen kommentointia, josko saisin itsekin vinkkejä meidän juhliin :)

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on ilmeisesti toiset muumikekkerit tiedossa parin kk päästä. Tosin kattauksen puolesta se on todella helppoa, koska pitäs kohta ostaa muumiastioille toine vitriini eli niitä riittää :D Mutta meillä on tuota keliakiaa, joten tarjoilu on vaikea saada muumi aiheiseksi, kun ei esim muumi keksejä ole gluteenittomina ja muutenki.. Vaikka leivon lähes päivittäin, mutta muotoilu ominpäin kuten kakun koristeet nii ei toivookaa et onnais itellä :D Ja sit se, että haluan kaiken leipoa itse joten tilaaminen ei tuu kyseeseen. Eli saa nähdä mitä tänä vuonna :) Onneks saan teilt vinkkei, kun on teidän punapään syndet aikaisemmin kuin meidän pellavapään ;) Ootetaan innolla siis teiän party postausta! :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin muumifani! Ja viime viikonloppuna vietettiin muumi synttäreitä :D Nimesin ruokia muumien mukaan esimerkiksi "muumimamman täytekakku, pikkumyyn pikkusuolaisia" yms ja piirsin nimikyltteihin muumihahmot :) Käytettiin kans muumi kerttisastioita ja tietty muumimukeja.

  VastaaPoista