maanantai 11. tammikuuta 2016

super söpöt haaremihousut

Lähipäivinä pakkaset ovat paukkuneet, mutta kummitädin tuomat kesäiset haaremihousut Thaimaasta ovat päässet jo kovaan käyttöön. Nämä pienet suloiset elefantti kuosiset "Aladdin housut" ovat luoneet kotiimme hivenen kesäistä tunnelmaa. Pakkanen pisti meidät pariksi päiväksi neljän seinän sisälle, joten joulupukin tuoma keppihevonen on saanut kyytiä ja haaremihousut ovat lepattaneet. Onneksi näissä on kasvuvaraa (kuminauha resori käännetty sisälle), jotta Niilo pääsee kirmailemaan kesäisille niityille lahkeet lepattaen. Kotonamme asuu siis pikku Aladdin, kiitos kummitädille. Niin söpöt kotihousut, joissa leikki ja temmeltäminen onnistuu vaikka miten päin. Meidänkin perhe on muuten lähdössä reissuun piakkoin, mutta pysytellään kuitenkin Suomen rajojen sisällä. Yhteinen perheloma kuulostaa niin houkuttelevalle, etten malttaisi enää odottaa. Tämä tulee olemaan myös "blogihistoriani" suurin yhteistyö, joten täällä ollaan aika täpinöissään. Pääsette siis reissuun mukaan kuvin ja ehkäpä, jopa videoin?


Ihanaa viikkoa kaikille tasapuolisesti. Ja hei kiitos kaikista kommenteista. Aktiivisen kommentoinnin vuoksi kirjoitusinto pysyy päällä! 

2 kommenttia:

  1. Hei mäkin voisin tykätä tuollaisista! :) Innolla odotan postausta perhelomastanne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kummitäti oli ostanut vissiin myös itselleen, jos oikein ymmärsin. Mä odotan kanssa meidän lomaa ja mukava, saan fiilistellä loman jälkeenkin vielä blogissa :)

      Poista