tiistai 23. helmikuuta 2016

Meidän perheen kiireetön KYLPYLÄLOMA

Meilläpäin arki on sitä kuuluisaa läpsystä vaihtoa. Monet ihmettelevät miten jaksamme ja missä välissä parisuhteelle jää aikaa? No ei sille jääkään jos emme kuukausia aikaisemmin kaiveta kalentereita esiin ja luvata yhdeksi viikonlopuksi pysähtyä. Toisaalta olen naureskellut, että hektinen elämäntilanteemme on pelastanut meidän erolta, mutta rehellisesti sanottuna olisin valmis maksamaan mitä vain, että tilanne helpottaisi. Alle kaksi vuotta enää, joten sinnitellään. Ja kun lomalle suodaan mahdollisuus, lähdemme! Mielellään kokonaisena perheenä, sillä yhteinen perheaika on korvaamatonta.

Tämä edestakaisin meneminen alkoi kuristaa kurkkua niin kovin, että päätin ehdottaa yhteistä perhelomaa. Toiveena paikka jossa sielu lepää mutta, tarpeen tullen aktiiviselle taaperolle löytyy läheltä viihdykettä. Päädyimme Naantali Spa:han, joka oli täydellinen valinta. Aikataulullisista syistä (yllätys, yllätys) oli pakko jäädä Suomen rajojen sisäpuolelle. Vaihtoehtoja oli paljon, mutta muumien taikatalvi mainos vahvisti päätöksemme. Pakkasimme kimpsut ja kampsut laukkuihin ja lähdimme rennoin mielin pitkään odotetulle yhteiselle kylpylälomalle.

Herkullinen aamiainen, tyynymenu, roomalaiset lämpimät uima-altaat, monipuoliset ravintolat sekä hemmottelevia spa-hoitoja. Kuulostaa aika täydelliseltä vai mitä? Paikka oli oivallinen valinta lapsiperheelle, sillä tylsyys ei vaivannut meitä hetkeäkään. Niilo oli myös selvästi lomatuulella ja käyttäytyi reissussa oikein mallikkaasti. Söi hyvin, nukkui (jopa päiväunet) ja pulikoi kylpylässä sydämensä kyllyydestä. (Ja esitteli kaikille ylpeänä uutta muumi kylpytakkiaan).


Kylpylä olisi myös aikamoinen paratiisi lemmenlomalle. Kuoharia merinäköala parvekkeella ja pulahdus ulkouima-altaaseen, aika jees vai mitä? Nyt kuitenkin tarkoituksemme oli viettää aikaa kokonaisena perheenä ja huomioida jokaista perheenjäsentä. Leikkihuone jäi vähälle käytölle, koska isin läsnäolo vuorokauden ympäri teki Niilosta maailmaan onnellisimman. Sain siis jopa pötkötellä rauhassa eli olla vaan ja möllöttää, joka olikin yksi suunnitelmistani. Tuo oleminen ja möllöttäminen jää aika vähälle tavallisena arkipäivänä.

Suunnitelmissa oli unohtaa kolmeksi päiväksi kotityöt sekä työkiireet. Herätä aamulla tukka pörröllä kylpemisestä ja kaikessa rauhassa maistella laajasta aamupala buffetista herkkuja...ONNISTUIMME! Nukuimme kellon ympäri valkoisissa lakanoissa ja ihasteltiin tilavaa parvekkeellista huonettamme. Merimaisema kruunasi mukavasti koko paketin. Huone täytti siis kaikki odotuksemme ja öisin hotelli hiljentyi täysin. Hotellin sijainti oli myös hyvä sillä päästiin kätevästi omalla autolla pyörähtämään Turussakin. Niilolla riitti temmellystilaa ja maisema rauhoitti meidät kaikki päiväunille hetkessä. Niilon mielestä parasta oli uiminen ja sekä allasbaarin jätskit.  Niilo sai myös nukkua poikkeuksellisesti suuressa sängyssä äidin ja isin välissä. Hän letitti niskavillojani useamman kerran yössä ja potki isiä, mutta nukuimme hyvin. Valkoisten lakanoiden keskellä sitä taas tajusi, miten onnellinen onkaan. 


Naantali on kesäkaupunki, mutta talvinen loma pysäytti onnistuneesti arjen hetkeksi. Voin vain kuvitella miten ihana tuo paikka on, kun kesäravintolat/terassit heräävät talviuniltaan. Pelkkä ajatus kesäisestä Naantalista houkuttelisi meitä varaamaan uuden loman heinäkuulle, katsotaan kuinka käy.

Tiedättekö sen fiiliksen, kun pitäisi saada loma-asenne pois päältä ja palata arkeen? Tehtävä ei ole helpoimmasta päästä lainkaan näin rentouttavan kylpyläloman jälkeen. Onneksi vietän kokonaisen viikon vielä talvilomaa pojun kanssa.p.s Lauantaina suuntasimme Niilon unelmien paikkaan nimittäin...


muumimaailmaan... siitä lisää seuraavassa postauksessa.


Spa Residence- deluxe hotellihuone yhteistyönä Naantali Spa :n kanssa. Varaa oma lomasi kätevästi täältä tai ilahduta lähimmäistäsi lahjakortilla. Muistathan hemmotella itseäsi myös Spa-hoidolla. Tarjolla on myös käteviä lomapaketteja


Kylpyläloma tekee aina hyvää, vai mitä?5 kommenttia:

  1. Näyttää ja kuulostaa kyllä niin ihanalta ja rentouttavalta :)

    VastaaPoista
  2. Kylpylälomat ovat kyllä lapsiarjen luksusta, valmiista aamupalasta lähtien! :) Kuulostaa tosi kivalta lomalta, ja tuo Naantalin kylpylä täytyy kyllä itsekin vielä kokea!!:)

    VastaaPoista
  3. Oi, kuulostaa ihanalta reissulta :) Mahtavaa että pääsitte rentoutumaan!

    VastaaPoista