sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Muumien taikatalvi ja tutiton taapero

Haleja, pusuja, taputuksia ja vielä yksi iiiisooooo rutistus. Meidän pieni muumifani juoksi lätäköiden lävitse eikä antanut minkään estää häntä pääsemästä muumihahmojen lämpimään syliin. Pappa on paras, mutta Nipsun olemus nauratti eniten. Äitinsä idolia eli muumimammaa hän taisi halata ainakin viidesti. Ja minä hömelönä tihrustin melkein itkua, kun näin miten Niilo nautti muumien pehmoisista haleista. Ja joku vielä väitti, ettei alle kaksivuotias vielä osaa fanittaa mitään? Pöh! Muumitalossahan on tunnetusti monta rappusta, mutta suurin askel oli tuttien jättäminen muumimamman tuttikattilaan. Uskokaa tai älkää, mutta hän ei ole hiiskunutkaan tuteista? Niistä luopuminen kävi naurettavan helposti ja minä vielä pitkittelin asiaa lähes vuoden. Olin varma, että hän huutaa tuttejaan pitkin viikkoa, mutta tuteista viis.. meillä keskustellaan vain muumeista ja kaikesta siitä kivasta mitä muumien taikatalvessa tapahtui. Loistavaa Niilo! 

Kävittekö taikatalvessa? 

Meidän muumimaailma vierailusta on myös pieni juttu : Turun seutusanomissa. Tutin perään ei siis ole itketty lainkaan, mutta jos itku tulee niin voinkin sanoa:


Etkö muista, sinä annoit kaikki tutit muumimammalle? Se luki jopa uutisissa". 

2 kommenttia:

  1. Oi ihana Muumimaailma! <3 Kävimme kesällä ja se oli suoraan sanottuna painajainen pyörätuoliäidille kaikkine mäkineen ja mukulakivineen, joten jätämme suosiolla Naantalin-reissut kesälle. :) A-muru olisi tosin varmasti innolla lähtenyt Taikatalveen mukaan. :)

    VastaaPoista
  2. Tuo taikatalvi kuulostaa niin kivalta. :) Meidän olisi tarkoitus mennä Muumimaailmaan nyt kesällä lasten kanssa ensimmäistä kertaa. :)

    VastaaPoista