tiistai 16. helmikuuta 2016

Tosi kivat TALVITOUHULAT!

Lumizumbaa, makkaranpaistoa, jääkiekkoa, lumiveistoa, vetokoiria, hernesoppaa, musiikkia, luistelua sekä tunnelmallinen leirinuotio. Kävimme siis muutama viikko takaperin Lohjan Aurlahden rannassa koko perheen talviliikuntatapahtumassa, talvitouhuloissa. Ja ehdottomasti aiotaan mennä ensi vuonnakin! En ihmettele, että ranta kuhisi lapsiperheistä sillä olihan tapahtumaan vapaapääsy.

Tuo meidän pian 2- vuotias innostui eniten herkkusuuna makkaranpaistosta ja musiikkia rakastavana tanssahteli myös lumizumban tahdissa. Lumipyry ei missään nimessä haitannut, sehän sopi vallanmainiosti teemaan. Uusi toppahaalari ominaisuuksinen tuli myös testattua lumihangessa, toimii.

Olen ollut tunnetusti hieman laiska osallistumaan lapsiperheiden tapahtumiin varsinkin vauvavuotena. Huonosti nukkuvan vauvan kanssa oli niin turvallista jäädä kököttämään kotisohvalle. Nyt ensimmäisenä taaperovuotena pojalla on kuitenkin jo oma ensimmäinen harrastus ja meidän perheellä asenne, että jos ohjelmaa lapsiperheille järjestetään osallistumme, tottakai!
Missäpäin te blogin lukijat asutte? Järjestetäänkö kaupungissanne mukavaa lapsiperheiden ohjelmaa? Minkälaista? Mikä on mieluisaa ohjelmaa ja mitä toivoisitte enemmän?  Osallistutteko ylipäätänsä tällaisiin?

Täältä voit tsekata mitä Lohjalla talvilomalla tapahtuu!

ps. Onko matkassa mukana vielä paikallisia lukijoita? Kävittekö talvitouhuloissa? Mitäs piditte?

4 kommenttia:

  1. No huh tuolla on ollut paljon porukkaa! :D Vitsi kun olis tiennyt niin oltaisiin kanssa tultu touhuloimaan, näyttää meinaa sen verta kivalta :)

    VastaaPoista
  2. Voi onpa siellä ollut porukkaa ja varmasti mukava päivä! :)

    VastaaPoista
  3. Täällä järjestetään paljonkin, muttei hirveemmi infota muualla kuin fabossa, ja meillä ei kukaan enää kuulu faboon, että välillä menee valitettavasti ohi, mutta pyritään osallistumaan kyllä aina!

    VastaaPoista