tiistai 15. maaliskuuta 2016

JOKASÄÄN KUOMURATTAAT - uudet menopelit testissä !

Kevät tekee hitaasti tuloaan. Näin keväisin sitä herää eloon ja ulkoilu maistuu taas paremmalta ja sinne ulos tekee mieli lähteä useamman kerran päivässä. Paikoittain pilkottaa jo asfaltti, mutta säällä kuin säällä koiraperheessä on ulkoiltava. Viedään me sitten koiraa lenkille, käydään kaupassa tai lähdetään leikkitreffeille menopelinä toimii rattaat. Meidän perheessä on vain yksi auto, joka tietysti tarkoittaa sitä, että lastenrattaiden on oltava ominaisuuksiltaan "landellekin" sopivat. Oli lenkkitossun alla sitten kuiva asfaltti tai loskainen tie, eteenpäin on päästävä. Minähän en hoitovapaista nauti sisällä nyhjöttäen.


Jollyroom lähetti Niilolle muhkean paketin, jonka sisältö riemastutti koko perhettä. Tänä keväänä menopeleinä toimii Crescent classic kuomurattaat, black & orange- värityksellä. Kävimme viikonloppuna koeajamassa uutuudet hieman haastavimmissakin olosuhteissa. Maasto vaihteli auratun, auraamattoman, liukkaan, lätäkköisen ja loskaisen väliltä. Matka sujui hyvin ja Niilo viihtyi, sillä näissä rattaissa on yksi huippuominaisuus: käännettävä työntöasia. Itse koppaa ei siis tarvitse irrottaa, riittää kuin vaihdat työntöaisan puolta ja matka jatkuu joko lapsen kasvot menosuuntaan tai työntäjään päin. Todella kätevää ja nopeaa!

Nämä kuomurattaat soveltuvat jo vastasyntyneestä alkaen sillä rattaiden hintaan sisältyy kova kantokassi, joka kiinnitetään tukevasti rattaisiin. Tuon kantokopan sisällä on muhkea patja (jota voi käyttää myös istuinpehmusteena) ja settiin sisältyy myös lämpöpussi (joka asennetaan yhteen kantokassin kannen kanssa).


Meidän perheen arvostelut Crescent Classic -  kuomurattaille:

- Liikkuva työntöaisa, super iso plussa!

 - Isot ilmatäytteiset pyörät, jotka liikkuvat säässä kuin säässä. Ja selviytyivät suuristakin lätäköistä sekä kuopista.

- Jämäkät, mutta erittäin näppärästi liikkuva kokonaisuus.

- Tumma väri tuntuu kermanväristen vaunujen rinnalla turvallisemmalta
vaihtoehdolta.

- Kätevä tavarakori, jossa tavarat on suojassa roiskeilta 

- Suuri kuomu aurinkolipalla, tämä ominaisuus on erittäin tärkeä auringolta suojautuessa.

- Sporttinen ulkonäkö ja pirteä väritys, joka ei tule vastaan jokaisessa korttelissa.


Minkälaisia ominaisuuksia te vaaditte rattailta?


Jollyroom.fi  :ssä on menossa mahtavat Jollyjuhlat. Juhlat ovat lopuillaan, mutta vielä ehdit muutaman päivän ajan nauttimaan hassun hauskoista hinnoista.* Crescent kuomurattaat saatu Jollyroom.fi*


p.s Jollyjuhlien kunniaksi instagramissani (@tiitukatriina) arvottiin Mini Speeders - potkuauto. Onnea voittajalle! Kiitos osallistujille, teitä oli mahtava määrä! 

7 kommenttia:

 1. Mie en kestä! Meil Finnair rikko joulukuussa meidän Crescent Classicit '14 ja saatii tilalle vaa Emmaljungan Scootterit ja itken verta............ Haluan Classicit takas! :(((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olivat vielä jotku ihme super-versiot mitkä makso päälle tonnin niin ei saatu uusia tilalle, koska Finnairin sopimus oli Lastentarvikeliikkeelle, jolla ei oo Crescentejä niin ei saatu valita kuin siitä valikoimasta mitä heillä oli tarjolla.. Epäreilua! Lenkkeiltiin ennen 10-20km päivittäin maastossa kuin maastossa ja säässä kuin säässä niin eipä enää. Scootterit ei sovi kuin kaupunki kärräilyyn ja sitä me ei pahemmi ees harrasteta ja matkikset on siihen puuhaan eli hiema nollille on jäänyt lenkkeilyt.. Inhoan noita Scoottereita ja raha kuin ei kasva puussa, et vois tilaa uudet.. Kun oli ajatus säästää kakkoselle ne classicit jos meille kakkonen suodaan.. :(

   Poista
 2. Miten noissa liikkuu pyörät? Osaatko verrata kääntyviin pyöriin? Mä oon ihastellu näitä ku naapurilla on tämmöset. Tosi nätit on ja kesäks vois hankkia uudet. :)

  VastaaPoista
 3. Wauuu, mitä yhteistöitä sulla on nykyään... :)

  VastaaPoista