keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

KEVÄTPIRISTYSTÄ LASTENHUONEESEEN +arvontavinkki !

Kun talvihorroksesta herätään ja kevätaurinko alkaa paistamaan tekisi mieli vaihtaa jokaisen huoneen järjestys tai vähintäänkin ostaa pastellisävyisiä sisustustyynyjä sohvannurkkaan. Asfaltit alkaa olla kuivat ja potkupyöräkin on kaivettu jo esille, mutta alkuraskauden oksentelulle ei loppua näy. Niilo on hienosti suhtautunut äidin heikkoon oloon, eikä kiukuttele vaikka päiväohjelmamme perustuukin sohvalla makoiluun. Kiitos kaikille onnitteluista ja ensi kerralla voisinkin raottaa hieman raskauspahoinvointiani ja jakaa omat vinkkini arjesta selviämiseen. Nyt on kuitenkin aika kurkata pieniä uusia värikkäitä yksityiskohtia pojan huoneesta. Eksyin Tuutilulla - verkkokauppaan ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Olethan jo tutustunut?


Mitään sen kummoisempaa suurta muutosta pojan huoneessa ei ole tapahtunut, sillä odotellaan raskauden puoliväliin saakka ainakin, kunnes on aika alkaa pohtia huonekaluja sekä värimaailmaa jos lastenhuoneeseen tupsahtaakin pikkusisko?! Pieniä keväisiä väripilkkuja on kuitenkin eksynyt huoneeseen: 


Pilvi yövalo on Niilolle tärkeä iltarutiini, hän tosin haluaa että sammutamme sen yhdessä ennen silmien sulkemista. Valo siis sytytetään iltapesujen jälkeen ja se muistuttaa tulevasta yöstä. (yövalo sammuu itsestään 60 minuutin jälkeen)

Henkaria olen ihastellut jo pidempään ja näin keväisin tuo mintun sävy miellyttää silmää niin kovasti, että tämäkin oli saatava piristämään huoneen ilmettä. Henkariin on kiva ripustaa uutukaisia, kuten tuo Mini Rodinin oranssi takki !

Eläinmaatuskahahmot ovat suloisia, kuin karkit ja piristävät pilvistäkin päivää iloisuudellaan. Näitä ei suositella alle 3- vuotiaille lapsille, joten ne toimivat meillä koristeena eivätkä vielä pääse leikkeihin mukaan.


Nyt teillä seuraajillani on mahdollisuus voittaa muhkea 50 € lahjakortti Tuutilullaan instagramissani joten menkäähän @tiitukatriina - tilileni ja osallistukaa ihanaan arvontaan.
*Tuotteet saatu tuutilulla.fi *

8 kommenttia:

 1. Oo miten ihania! 😍 Pitää mennä heti osallistumaan! :)

  VastaaPoista
 2. oo, ihania pikku juttuja:) Mä tykkään sisustella just tuollaisilla pienillä jutuilla, ei aina tartte niitä sieniä maalailla! Meidän poitsulla (kohta 2vee) on ihan sama juttu oman pupu yövalonsa kanssa. Se on päällä vain sen aikaa kun luetaan iltasatu ja peitellään sänkyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas haluaisin isomminkin, mutta odotellaan nyt syksyyn varmaan kun vauvan syntymä lähestyy :) maalia ei kyllä taida tulla, mutta huonekaluja ja tekstiilejä yms! :) mustavalkonen pohja on onneks aika helppo niin pystyy ripotella värejä !

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Äkkiä sitten osallistumaan ig:n puolella arvontaan tai tilaamaan teillekkin maatuskat :) tänään juuri oli myymälän fb sivuilla, että saa mustavalkoisiakin !

   Poista